MUHTAR ADAYLARI BU HABERE DİKKAT! MUTKALA OKUYUN

Bu seçim öncesinde bir çok isim muhtar adaylığını açıklarken, seçim döneminde yapacakları propaganda da neler yapıp yapamayacakları netleşti. Buna göre muhtar adayları YSK’nın kararına göre sadece el broşürü dağıtabilecek, pankart, döviz, afiş kesinlikle asamayacaklar.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde bilindiği gibi muhtarlık seçimi heyecanı da yaşanacak. Bu seçim öncesinde bir çok isim muhtar adaylığını açıklarken, seçim döneminde yapacakları propaganda da neler yapıp, yapamayacakları netleşti. Buna göre muhtar adayları YSK kararına göre sadece el broşürü dağıtabilecekler. Pankart, döviz, afiş ve benzeri reklam materyallerini ise kullanamayacaklar, kullananlar için cezai işlem uygulanacak. Konuyla ilgili tüm polis birimlerine gerekli tebligat yapılırken, mevcut asılı olanları kaldırmayanlara da ceza kesilecek.

“MUHTAR ADAYLARINI UYARIYORUZ”

Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral gazetemize yaptığı açıklamada, “YSK’nin kararına göre muhtar adayları sadece el broşürü dağıtabilecek. Pankart, döviz, afiş gibi reklam materyallerini caddelere, iş yerlerine, araçlarına, apartmanlara, aydınlatma direklerine, bilboardlara asamayacak. Asanlar için işlem uygulanacak. Tüm muhtar adaylarını uyarıyoruz” dedi. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 7