‘HALKIMIZ SİZİN OYUNUNUZU BOZAR’

‘Bizde hizmet aşkı hiç bitmeyecek’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ülke ve ilçe gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Seymen, açıklamasında “Bizde hizmet aşkı hiç bitmeyecek” dedi

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ülke ve ilçe gündemi hakkında düşüncelerini dile getirdi. Seymen, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Malumunuz sınırlarımızdaki terör yuvalanmalarını bertaraf etmek için Türk Silahlı Kuvvetlerimizin operasyonları sürüyor. Pençe ve Zeytin Dalı operasyonlarında aslan Mehmetçiğimiz, vatanımıza ve toprağımıza kast eden hainlerin dünyalarını başlarına yıkıyor. Bunun yanında, Ay Yıldızlı bayrağımız için gözünü kırpmadan canını siper eden şehitlerimizin haberlerini üzülerek alıyoruz. Son gelen haberle bizleri üzen, Peygamber efendimize komşu olan, Zeytin Dalı harekât bölgesinde şehit olan Teğmen Talha Bahadır’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabır dilerim. Mekanı cennet, makamı âlî olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Milli bütünlüğümüzü tehdit eden tüm teröristlere karşı kararlı mücadelemiz sürecek” dedi.
‘BAYRAMLAŞMA PROGRAMIMIZI İCRA ETTİK’
Sözlerine devam eden Seymen, “Geçtiğimiz hafta, on bir ayın sultanı olan Ramazan ayını nihayete erdirdik. Bu vesileyle tuttuğumuz oruçların, yaptığımız hayırların kabul olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Şimdiden bir sonraki Ramazan ayına kavuşmayı özlemle bekliyorum. Pandemi dönemi şartlarından dolayı doya doya gerçekleştiremediğimiz bayramlaşma programımızı, bu yıl pandemi şartlarının hafiflemesi ile birlikte kent sakinlerimiz ve teşkilatımızla gerçekleştirdik. İlk olarak Milletvekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in de katılımlarıyla davamıza gönül veren, birlikte yol yürümekten onur ve gurur duyduğum teşkilat mensuplarımız ile bir araya gelerek bayramlaştık. Daha sonra teşkilatımızla birlikte Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’na giderek kent bayramlaşmasına iştirak ettik. Son olarak İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş başkanlığında Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın, milletvekillerimiz ve Kocaeli teşkilatımızın mensuplarıyla bayramlaşma fırsatı bulduk” dedi.
‘GÖLCÜK TEŞKİLATIMIZLA BİRLİKTE KATILDIK’
Başkan Seymen, açıklamasına devam ederek “Ramazan ayı boyunca ilçe yöneticilerimle birlikte iftar programlarına katılım sağladık. Aynı zamanda 30 mahallede ve 20 köyümüzde teravih namazlarımızı eda ederek, iftarlarımızı yaparak mahalle sakinleri ile bir araya geldik. Programlarımıza İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer de iştirak ettiler. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantı ile konuşma yaptığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’in bizzat katılımları ile AK Parti Kocaeli İl Başkanlığımızın düzenlediği büyük aile iftarımıza Gölcük teşkilatımızla birlikte katıldık. Ramazan ayında hiçbir bahaneye sığınmadan hemşerilerimizle bir araya gelmemize vesile olan Rabbime hamd ediyorum. Bizlerde bu enerji ve hizmet aşkı hiç bitmeyecek” dedi.
‘AMAÇLARI TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAK DEĞİL’
İlçemizde yaptıkları çalışmalara değinen Seymen, “AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda en yakın hedeflerimiz olan 2023-2024 hedeflerimize doludizgin gidiyoruz. Dünyayı çevreleyen sorunlardan nasibimizi aldığımız bu dönemde, halkımızın sıkıntılarını biliyor, gidermek için var gücümüzle gayret ediyoruz. Yaklaşık 20 yıldır halkımızın teveccühünü alarak milletimizle birlikte ülkemizi yeniden inşa ettik. Bu noktadan sonra da hep birlikte yüksek refahı tekrar getirecek olan AK Parti’dir. Milletimiz bunu biliyor, görüyor. Biz muhalefetin ne yaptığıyla çok ilgilenmiyoruz. Çünkü ülkemizde muhalefet sorunu olduğunu biliyoruz. Niyetleri halis olsa işleri düzgün gider ama gitmiyor. Çünkü amaçları taş üstüne taş koymak değil, elimize aldığımız dizginlerimizi yine yabancı odakların eline vermek. Onların maşalığını, taşeronluğunu yapıyorlar. Aldıkları son talimatla altı benzemezin bir araya geldiği altılı masayı kurdular, ortaya hiçbir çıktı koyamadan dağıldılar. Masanın üyeleri daha ilk virajda birbirine girdi. Geri getireceğiz dedikleri parlamenter sistemin kaosu bu kadar net resmedilemezdi” dedi.
‘HALKIMIZ SİZİN OYUNUNUZU BOZAR’
Başkan Seymen, açıklamasının sonunda “Cumhurbaşkanı adayı olmak için birbirleri ile türlü güç savaşları veriyorlar. Bizim adayımız belli, halkın adayı belli. Bizim adayımız, gücünü operasyon odaklarından değil, milletinden alıyor. Bizim adayımız teröristlerle kahvaltı hayali kurmuyor, dağları, mağaraları teröristlerin başına indiriyor. Bizim adayımızın referansı hizmetleridir, büyükelçiler değil. Biz milletimizle, Anadolu ile yürüyoruz, onlar Soros’larla, teröristlerin siyasi uzantılarıyla yürüyorlar. Bir de halkımızdan gizlemeye çalışıyorlar. Kendilerine milliyetçi dedikleri partilerinden milliyetçi yöneticilerini tasfiye ediyorlar. Siz halkımızı küçümsüyorsunuz ama halkımız sizin arkadaşlarınızın kim olduğunu biliyor, hedefinizin ne olduğunu görüyor. Siz türlü oyunlar çevirir, operasyoncularla işbirlikleri yaparsınız ama günü gelir, halkımız sizin oyununuzu bozar, bundan hiç şüphemiz yok. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimi selamlıyor, sağlıklı ve bereketli günler diliyorum” dedi

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

45 − = 36