GÜÇLÜ MEDYA’DAN AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYA

Güçlü Medya Fotoğrafçılık’ta açılışa özel, biyometrik fotoğrafta 4 adet 15 TL, 8 adet 25 TL, düğün videosu ve resim 600 TL, düğün videosu ve gelin çıkarma 650 TL, düğün videosu ve panoramik albüm 1500 TL, çocuk dış çekim, 10 resim ve albüm 200 TL olup kampanyanın Kasım ayının sonuna kadar devam edeceği açıklandı. 

Yaklaşık 20 senedir Almanya’da profesyonel fotoğraf ve video çekim işi yapan ve Gölcük’te 2 senedir aynı işle uğraşan Erol Güçlü, oğulları Rıza ve Özcan Güçlü yeni fotoğraf stüdyolarını Değirmendere’de açtı. Güçlü Medya Fotoğrafçılık Değirmendere Yalı Evleri karşısında açılırken, törene çok sayıda katılım sağlandı.

İLÇE PROTOKOLÜ KATILDI

20 yıllık tecrübeyle Gölcük’te hizmet verecek olan Güçlü Medya Fotoğrafçılık sahibi Erol Güçlü, önemli bir hayalini daha gerçekleştirmiş oldu. Değirmendere Yalı Evleri’nin karşısına açılan Güçlü Medya Fotoğrafçılık profesyonel çekim konusunda ilçemizin yanı sıra bölgemize de önemli katkılar sağlayacak. Açılış törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve Yönetimi, Değirmendere Merkez Cami İmamı Yaşar Kurubaş, Güçlü ailesi ve davetliler katılım sağladı.

BAŞARI TEMENNİLERİNİ İLETTİLER

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş, Erol Güçlü’ye çalışmalarında başarılar dilerken, Gölcük’e önemli hizmetlerde bulunacağına inandığını belirtti. Açılış kurdelesi Değirmendere Merkez Cami İmamı Yaşar Kurubaş’ın ettiği dualarla kesilerek, Güçlü Medya Fotoğrafçılık hizmete açıldı.

SON TEKNOLOJİ KAMERALAR

Açılış törenin ardından verdikleri hizmetler hakkında kısa bir açıklama yapan Güçlü Meyda Fotoğrafçılık’ın sahibi Erol Güçlü, “ Güçlü Meyda Fotoğrafçılık olarak 20 yıllık tecrübemiz ile Gölcük ve Değirmendere halkına hizmet vermek için buradayız. Biz çiftlerimiz için çok özel olan günlerini daha da özel kılmak için son teknoloji kameralarımızla çekimlerini gerçekleştiriyoruz. Evlenen çiftlerimiz için düğünlerinde gelin ve damat evine ayrı ayrı kamera gönderiyoruz. Gelinin kuaförde hazırlanma çekimini yapıyoruz. Kuaför işlemi bittikten sonra dış çekim ve klip çekimini gerçekleştiriyoruz. Daha sonrasında gelin alma ve düğün çekimi yapıyoruz ve en sonunda düğün hikayesini hazırlıyoruz. Bu hizmetimizde Drone, Jimmy jip, 3 kamera ve fotoğraf makinemiz ile tam profesyonel bir ekip olarak gidiyoruz. Çiftin isteği doğrultusunda düğün çekimlerini gerçekleştiriyoruz. Güçlü Medya Fotoğrafçılık olarak ayrıca özel günler, sünnet, kına, toplantı ve tanıtım çekimlerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYA

Güçlü Medya Fotoğrafçılık açılışa özel kampanyası ile de dikkat çekiyor. Güçlü Medya Fotoğrafçılık’ta açılışa özel, biyometrik fotoğrafta 4 adet 15 TL, 8 adet 25 TL, düğün videosu ve resim 600 TL, düğün videosu ve gelin çıkarma 650 TL, düğün videosu ve panoramik albüm 1500 TL, çocuk dış çekim, 10 resim ve albüm 200 TL olup kampanyanın Kasım ayının sonuna kadar devam edeceği açıklandı.  Bizde Gazetemiz adına Güçlü Medya Fotoğrafçılık Sahibi Erol Güçlü’ye çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

87 + = 92