FİKRİ IŞIK’IN PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU

Gelen son dakika haberine göre; AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın yaptığı paylaşım yürekleri burktu. 11 şehidimizin olduğu Bitlis’te düşen askeri helikopter ile ilgili yaptığı paylaşım yürekleri burktu.

Türkiye Bitlis’ten gelen acı haberle sarsıldı.

FİKRİ IŞIK’IN MESAJI

Korgeneral Osman Erbaş’ın şehit olması tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Milli Savunma Bakanlığında dönemin Osman Erbaş’la birlikte görev yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da taziye mesajı yayınladı. Işık, “Osman Erbaş Paşam; Biz senin imanına da yiğitliğine de vatan ve millet aşkına da kahramanlığına da vefa ve dostluğuna da şahidiz. Rabbim şehadetini kabul eylesin, mekanının cennet olsun” diyerek Osman Erbaş’ın fotoğrafını paylaştı.

EĞİTİMLER VERDİ

Darbecilere tepki gösteren Erbaş, ‘teki helikopter kazasında şehit oldu. 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan asker ve polislerin cenaze töreninde söylediği sözlerle tanınan Erbaş şehit ailelerine yönelirken gazetecilere dönüp, “Katilin asker olmadığını yazın. Katil asker değil, bunu böyle bilin” demişti. Erbaş, 1. Mekanize Piyade Tugay Komutanı olarak görev yaptığı 2010’da terör operasyonlarında İHA’ları kullanacak personele kapsamlı eğitimler verilmesini sağladı. 2012’de tümgeneralliğe terfi etti, 2012-2015’te Kara Kuvvetleri İstihbarat Başkanlığı, 2015-2016 yıllarında 6’ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı görevlerinde bulundu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

65 − 62 =