Hadi Özcan’a, Dava Arkadaşı Murteza Didin’den DESTEK

“TEK GERÇEK YOL CUMHUR İTTİFAKI”
 Mehmet Hadi Özcan’ın, seçimlerle ilgili açıklamaları gündem olmuştu. Ülkeyi yönetebilecek yerli ve milli tek oluşum Cumhur İttifakıdır diyen Özcan’a dava arkadaşı Murteza Didin’den, destek geldi. Didin “Aklın yolu birdir. İnsanların bize böylesine güçlü desteği, Dayı’nın tespitlerinin ne kadar doğru olduğunun ispatıdır” ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin ve Kocaeli’nin en tanınan isimlerinden Mehmet Hadi Özcan’ın Cumhur İttifakı lehine geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarını, Diyarbakır 1 Nolu Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi’nde bulunan Hadi Özcan, MHP’nin 27. Dönem milletvekili adayı yeğeni Hasan Yıldırım aracılığıyla duyurmuştu.  Özcan, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimler için  “Türkiye’yi yönetebilecek yerli ve milli tek oluşumun Cumhur İttifakı” demişti. Hadi Özcan’ın dava arkadaşı Murteza Didin de oyum Cumhur İttifakı’nındır’ dedi.
“SAĞ VE SOL HİÇ FARK ETMEZ”
Didin;  “Hasan Yıldırım ile yaptığımız istişarelerde Dayı’nın tespitlerinin ne kadar doğru olduğunu birbirimize anlattık. Aklın yolu birdir. Seçimlerde bize değer veren dostlarımız, kardeşlerimizle birlikte tüm gücümüzle Cumhur İttifakı’nın yanında yer alacağız. Ülkenin bekası için sadece bizim ve dostlarımızın değil. Sağ veya sol fark etmeksizin, bu ülkenin derdiyle dertlenen tüm vatandaşlarımızın tercihinin de aynı olacağına dair inancımız tamdır” iadelerini kullandı.
“LİDERLERİMİZ DE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR”
İnsanlarla yaptıkları görüşmelere ve fikir alışverişlerine atıfta bulunan Murteza Didin, “Buralarda aldığımız olumlu geri dönüşler ve tebrikler, ne kadar doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir, ispatıdır. ‘Bu basit bir seçim değil, beka meselesi’ dediğimizde herkes onaylıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin dedikleri zaten bunlar” ifadelerini kullandı.
PKK VE FETÖ’YE ATEŞ PÜSKÜRDÜ
Didin, Millet İttifakı’nın HDP’yi içine almasını da sertçe eleştirdi. HDP’nin Gazetecileri hapse attılar söylemine ateş püsküren Murteza Didin sözlerini, PKK, FETÖ gibi terör örgütlerine af, vatana ihanetten başka bir şey değildir. Gazeteci, siyasetçi kisvesi altında terör örgütü üyeliği yapanları affedeceğini vadeden bir ittifaka kim nasıl güvenir? Türkiye bu gibi paravan siyasi ittifakların eline bırakılamayacak kadar önemli bir ülkedir” ifadelerini kullandı.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

74 − 73 =