GÜNLERDİR KAYIPTI! CESEDİ BULUNDU

GÜNLERDİR KAYIPTI! CESEDİ BULUNDU

Yazlık’ta yaşayan 60 yaşındaki Halis Topsakal’dan,  4 günden beri haber alınamıyordu.
En son Salı günü saat 17.00 de, Naile Kafe’nin oradan Gölcük arabasına bindiği görülen  aracın kamera görüntüleri olmadığı için nerede indiği tespit edilememişti. Üzerinde Cep telefonu bulunan Topsakal’ın, telefonuna da ulaşılamıyordu.
ACI HABER GELDİ
4 gündür aile fertleri tarafından gece gündüz aranan, tüm aramalara rağmen bulunamayan Halis Topsakal’dan, maalesef kötü haber geldi. Makina Kimya civarında denizde bulunan cesedin 4 gündür kayıp olan ve yakınları tarafından aranan Halis Topsakal’a ait olduğu tespit edildi. Yapılacak otopsi sonrasında ölüm nedeni belli olacak. Ve Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
SABIRLAR DİLİYORUZ
Gölcük Vizyon Gazetesi olarak, Halis Topsakal’ın, kayıp olduğu haberini gazetemize gelen oğlu Muharrem Topsakal’dan öğrenip, bulunması için haberin sürekli yayında kalmasını sağladık. Umudunu hiç kaybetmeyen, gece gündüz babalarını bulmak için arayan aileyle sürekli irtibata geçtik. Halis Topsakal’ın ölümü ile büyük bir üzüntü yaşadık. Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Halis Topsakal’a Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 63 = 70