TEMAD 34 YAŞINDA

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Türkiye emekli Astsubaylar Derneği kuruluşunun 34.yılını kutladı. Değirmendre’de Özserbesler’de yapılan kutlamaya dernek yöneticileri, üyeler ve aileleri yoğun katılım gösterdi.

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği kuruluşunun 34.yılını Değirmendere’de bulunan Özserbesler Pastanesi’nin önünde yaptığı etkinlikle kutladı. TEMAD’ın doğum günü kutlamasına katılım yoğun oldu. Doğum günü pastasını Başkan Bekir Tülü, yönetimi ve dernek üyeleri birlikte kesti.

ÖZSERBESLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Tülü yaptığı konuşmada, “1984’te TEMAD olarak kurulduk. Normalde 1963 yılında Türkiye Emekli Malul Müstafi Astsubaylar Yardımlaşma Cemiyeti (TEMAY) olarak kurulmuştu ama 1980 ihtilali ile beraber, her kurumun başına gelen bizim de başımıza geldi. İhtilal de derneğimiz kapanmıştı. 84 yılında dernek tekrardan TEMAD adı altında kuruldu. Bugün TEMAD’ın 34.yıldönümünü ve Dünya Astsubaylar Gününün 7.yıldönümünü kutluyoruz.  Ayın 19’unda Ankara’da genel merkezde programına katıldığımız için biraz geç kutladık. Gelecek yıl 35. yaş günümüzü çok daha görkemli kutlama yapmayı planlıyoruz. Bugünlere gelmemizi sağlayan, büyüklerimize, meslektaşlarımıza şükran borçluyuz. Biz bu bayrağı teslim aldık. Bu konuda mücadelemize devam ediyoruz. Ne mutlu ki bugünleri görebilenlere” dedi. Başkan Tülü her etkinliğimizde bizlere destek olan Yavuz Serbes ve Özserbesler ailesine ayrıca teşekkür ediyorum diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 8