Evde yangın çıktı, anne ve çocuklarını itfaiye kurtardı

Gölcük’de 4 katlı bir apartmanın üçüncü katında yangın çıktı. Olayda evde bulunan ve dumandan etkilenen anne ve 2 çocuğu itfaiye tarafından binadan çıkarıldı.

Olay Gölcük Değirmendere Merkez Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi’ndeki 4 katlı bir binanın üçüncü katında meydana geldi. Gülşah ve Mutlu Çelebi çiftinin çocuklarıyla birlikte yaşadığı dairede saat 17.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. O sırada evde olan anne Gülşah Çelebi ile çocukları Ela Çelebi (12) ve Ömer Çelebi (7) içeride mahsur kaldı. Evden yükselen dumanları görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelerek hemen binanın içine giren itfaiye erleri, yanan dairede mahsur kalan Gülşah Çelebi ile çocuklarını dışarı çıkartarak acil sağlık ekiplerine getirdi. Bir itfaiye erinin kucağında taşıdığı 7 yaşındaki Ömer Çelebi’ye kendi gaz maskesini takarak çocuğu dumandan korumaya çalıştığı görüldü. İtfaiye ekipleri dairedeki yangını kısa sürede söndürürken, dumandan etkilenen anne ve çocukları ambulans ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yangın sonrasında evde maddi hasar meydana geldi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 34 = 35