KARADEMİR: “DEMOKRASİ ADINA ÖNEMLİ BİR ADIMDIR”

 

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Büşra Karademir ilçe binasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve gündemle alakalı bir basın açıklaması düzenledi. Karademir açıklamasında, “Meslektaşım sayın Av. Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere diğer 14 milletvekilimize İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı adına teşekkür ediyorum. Demokrasi yolunda atılmış ciddi bir adım” dedi.

 

 

 

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Büşra Karademir ilçe binasında gündemle alakalı bir basın açıklaması düzenledi. Ayrıca Karademir koltuğunu temsili olarak Türkhan Hanım Kocatürk’e bıraktı ve Kocatürk bir basın açıklaması düzenledi. İlk olarak Büşra Karademir açıklamasında şunları söyledi: “23 Nisan, Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. Kaç yaşına gelirsek gelelim bu bayramın çocuklarıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hasret ve minnetle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum” dedi.

KARADEMİR MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Karademir açıklamasının devamında ise, “Dün yaşanan gelişme teşkilatlarımızca coşkuyla karşılandı. CHP’den partimize geçen başta Kocaeli milletvekilimiz, meslektaşım sayın Av. Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere diğer 14 milletvekilimize İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı adına teşekkür ediyorum. Demokrasi yolunda atılmış ciddi bir adım. Bu adımı siyaset olarak nitelendirmek doğru olmaz zira son bir haftada yaşanan gelişmelerde tek bir siyasi tavır vardır; o da İYİ Parti’nin seçime girmesinin engellenmek istenmesidir. Bu noktada kafalarda soru işaretleri yaratılarak algı çalışması yapılıyor ancak esas soruyu gözden kaçırmamak lazım; Sırf bazı kesimler istemiyor diye her türlü hukuki süreci tamamlamış, millet iradesini temsil eden bir partinin böylesine engellenmeye çalışılması hak mıdır? Unutulmamalıdır ki egemenlik tek bir kişinin veya zümrenin değil, kayıtsız şartsız milletindir” diyerek sözlerini ekledi.

“ATAMIZIN EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Karademir’in açıklaması sonrasında  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsili olarak Karademir’in koltuğuna oturan Türkhan Hanım Kocatürk ise şunları söyledi : “İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Dünya çocuklarına armağan etmiş olduğu 23 Nisan Çocuk Bayramını kutluyorum.  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hediye ettiği bu bayramda Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği olan biz çocuklar Atamızın emanetine sahip çıkacağız. İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak çocukların istismar edilmediği,eşit eğitim imkanı sunulan ve çocuk olarak mutlu yaşayabileceğimiz bir ülke ve savaşların olmadığı bir dünya düzeni istiyoruz.  Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener; “Türkiye ’nin  mutluluğu çocuklarımızın mutluluğuna, Türkiye’nin gelişmesi çocuklarımızın gelişmesine bağlıdır” derken biz çocuklara ne kadar güvendiğini ve önemsediğini göstermektedir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

69 + = 73