GÖLCÜK’ÜN BAYAN ESNAFLARI İFTARDA BULUŞTU

Gölcük’ün bayan esnafları, Işıltılı Azra Butik’in sahibi Işıl Börekçi’nin organizasyonunda bu yılın yeni gözde mekanı Yalı Evleri’nde iftarda bir araya gelip, oruç açtılar. Geleneksel olarak 5 yıldır, gerçekleştirilen iftara bu yıl katılım yine yüksek oldu.

 

 

 

 

İlçemizin bayan esnafları yine büyük bir organizasyonla iftarda buluşup birlikte oruç açtılar. Organizasyonu her sene olduğu gibi ilçemiz tanınmış bayan esnaflarından Işıltılı Azra Butik’in sahibi Işıl Börekçi gerçekleştirdi. Gölcük’te bayanların vazgeçilmez ve uğrak yeri olan Işıltılı Azra Butik’in sahibi Işıl Börekçi, Gölcük’ün tanınmış ve  başarılı bayan esnaflarını ilçemizin yeni gözdesi Yalı Evlerin’de buluşturdu.

65 BAYAN ESNAF HEP BİRLİKTE ORUÇLARINI AÇTI

Geleneksel olarak 5 yıldır, gerçekleştirilen iftara bu yıl katılım yine yüksek oldu. Yemekte Gölcük’ün çalışkan, başarılı esnaf bayanları vardı. Bu beraberlik içerisinde Ramazan ayında bayan esnaflar birlikte oruçlarını açtılar. Gölcük’te ki bayan esnafların birlik, beraberlik ve dayanışmalarına Kocaeli bir kez daha şahitlik yapmış oldu.

BÖREKÇİ KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Katılım için teşekkür eden, Işıltılı Azra Butik’in sahibi Işıl Börekçi, “gelenekselleşen iftarımızın 5.sini de görmeyi bize nasip eden Rabbim, bize bu sene Ramazan Bayramını’da görmeyi nasip etsin” dedi. Bir daha ki  sene daha büyük bir aile olarak hep birlikte olmak dileği ile diyerek, katılımların dan dolayı esnaf bayan arkadaşına teşekkür etti. Bayanlar Yalı Evleri’nde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile ön çekim yaparak böyle bir projeyi ilçemize kazandırdığı içinde teşekkürlerini ilettiler.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

84 − 80 =