Trabzonlular iftar yemeğinde buluştu

İçinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle Gölcük Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu, İstişare Kurulu ve Gençlik Kolları Dernek Lokalinde düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Geleneksel olarak düzenleniyor

Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve Yönetimi, İstişare Kurulu ve Gençlik Kolları geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğini geçtiğimiz akşam Kavaklı Sahili’nde bulunan Gölcük Trabzonlular Derneği Lokalinde gerçekleştirdiler. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Dernek yönetimi tarafından verildi

Geçtiğimiz akşam Kavaklı Sahili’nde bulunan Gölcük Trabzonlular Derneği Lokalinde düzenlenen iftar yemeği dernek tarafından karşılanırken, Gölcük Trabzonlular Dernek Başkanı Hüseyin Çakıroğlu iftar yemeğine katılım sağlayan yönetimine, İstişare Kurulu Üyelerine ve Gençlik Kollarına teşekkür etti.  İftar yemeğinden sonra kısa bir konuşma yapan Gölcük Trabzonlular Dernek Başkanı Hüseyin Çakıroğlu, “ Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz İftar yemeğimizi bu Ramazan Ayında da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Allah tuttuğunuz oruçlarınızı ve niyetlerinizi kabul etsin” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 80 = 84