GÖLCÜK ESNAF ODASINDAN İBRAHİM KILIÇ’A ZİYARET

Gölcük Belediyesi’nin iştiraki olan ve sosyal tesisleri işleten GÖLAŞ A.Ş’nin Genel Müdürü İbrahim Kılıç’a, Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Gölcük’ün evladı ve kentimizin sevilen isimlerinden, önceki dönem Gölcük Belediyesi meclis üyeliği yapan İbrahim Kılıç, 31 Mart 2024 seçimlerinden sonra, Gölcük Belediyesi’nin iştiraki GÖLAŞ A.Ş’nin Genel Müdürlüğü görevine atandı.

ŞİMDİ DOĞDUĞU ŞEHRE HİZMET EDECEK

Deniz kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde  30 yıl orduya hizmet eden, bu sürenin 15 yılında sosyal tesislerde yöneticilik yapan bir isim olan İbrahim Kılıç, şimdi doğup büyüdüğü şehrine hizmet edecek.

Gölcük’ün sevilen ismi Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve yönetim kurulu üyeleri, Gölcük’lü hemşehrileri Kılıç’a,  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KOCAMAN; ‘ŞEHRİMİZ ADINA MUTLU OLDUK’

Gölcük Esnaf ve Sanatlaralar Odası başkan Kocaman hayırlı olsun ziyaretinde Kılıç’a, ‘Şehrimiz adına mutluyuz.  Liyâkatli insan doğru eğitim, öğretim ve tecrübenin ürünüdür. Tecrüben ve bilginle verilen görevi ve makamını lâyıkıyla büyüteceğinden eminiz.  Görevinde üstün başarılar diliyoruz’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)