“GÖLCÜK’Ü GENÇLEŞTİRECEĞİZ”

AK Parti Gölcük İlçe Başkan İdris Alp “Aday adaylığım konusunda Genel Merkezimizin kararını bekliyorum. Genel Merkezimiz kararını yarın açıklar, Perşembe günü karar bize ulaşır” dedi. Alp ayrıca açıklamasında gelecek dönemde Gölcük’ü gençleştireceğiz mesajı verdi.

AK Parti İlçe Binasında haftalık basın toplantısında ilk olarak dünya gündemi hakkında bilgi veren Başkan Alp, ‘Dış dünya ile ilgili bağlantılarımız meyvelerini vermeye başladı. Bununla ilgili ekonomi de iyileşme net gözüküyor. Bunun yansıması önümüzdeki günlerde daha net görülecektir. Bu operasyonu da Allah’ın iziniyle bertaraf ettik. Diğer bağlamda yerli ve milli olan gemimiz yer altı kaynaklarımızı tespit etmek için denize indi. Geçtiğimiz Cumartesi günü Milgem projesi kapsamında bir gemimiz daha denize inmiştir. Yüzde 60 oranında milli oranımızı yüzde 95 lere çıkartacağız” ifadesini kullandı.

Alp açılmasının devamında ise “Yerelde 5-12 Kasım tarihleri arasında belediye başkanlığı 3 Aralık’a kadar belediye meclis aday adalığı başvuru süreci başladı. Bu bağlamda partimiz her hazırlığını tamamladı. Bu partide görev yapmak istiyorum, bu kervana bende katılmak istiyorum diyenleri bekliyoruz. Başvuruları dünden itibaren almaya başladık. Bizimle alakalı bu süreç noktasında genel merkezimizi bekliyoruz. Genel Merkezimiz zamanı belirleyecek. Genel Merkezimiz şahsımıza dair vereceği tarihi bekliyoruz. Ben her aday adayımızın kendisine has becerileri olduğunu, bizim partimizde herkesin ayrı ayrı değeri olduğunu düşünüyorum. Herkes bu görevlere layık olabilir. Lakin bir kızı on kişi ister, biri alır. Elbette başkanlık 1 kişiye nasip olacaktır. Bizim Gölcükle alakalı hayallerimiz var. Hedeflerimiz var. Bizim sevdamız Gölcük. Bu hayalleri, hedefleri ve idealleri gerçekleştirmek için Gölcük gençleşecek. Genç bir Gölcük’e hazır olun. Benim hayalim genç bir bakış ile yenilenen bir Gölcük. Bu bağlamda farklı bir bakışla, yeni bir Gölcük için hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Kentin dilini çok iyi biliyoruz. Bu bağlamda çok iyiyiz. Milletimizde karşılığı olan bir partiyiz.Rabbim Hayırlı eylesin” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 72 = 77