GÖLCÜK’TEKİ ÇÖP EVDEN BÜYÜK BİR DRAM ÇIKTI!

Gölcük’te ki o aileye devlet sıcak elini uzattı…

Gölcük’te o evde  büyük bir dram,  acı bir hikâye gözler önüne serildi. Gölcük’te okul müdürünün bu çocuklar çok hijyensiz( pis) ve bakımsız ihbarı üzerine, adrese giden ekipler bakımsız çocukların olduğu evde Gölcük Burak Apartmanında büyük bir dram ile karşılaştı.

Gölcük Burak Apartmanı No: 5 adresinde büyük bir dram gözler önüne serildi. Eve ilk girildiğinde evde istiflenmiş çöplerin olduğu, ortamın hiç hijyenik olmadığı çekilen videoyla gözler önüne serildi. Evin içerisinde ayrı bir odada görüntülenen genç bir kız ise dikkatleri çekti. Evin içerisinde çöplerin olmasından ziyade, Yerinden hiç kalkmayan iddialara göre 17 yaşında olduğu söylenen yetikililer tarafından 23 yaşında olduğu söylenen, mental olduğu belirtilen  genç kızın, 2 yaşında bir bebeği olduğu da edinilen bilgiler arasında.

Videoda da görebileceğiniz kız çocuğu hiç konuşmuyor. Edinilen bilgilere göre  23 yaşındaki zihinsel engelli kız ve çocuğu, annesi, anneannesi ve iki kardeşi aynı evde yaşıyorlar. İhbar üzerine gidilen evde büyük anne, 2  torunu ve mental olan kızın 2 yaşındaki bebeği devlet korumasına alındı.

İhbar üzerine  Kocaeli Valiliği, Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi Zabıtası ile temizlik işleri ekipleri ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.  Gölcük Belediyesi temizlik işleri tarafından evden çöpler alınarak ev temizlendi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz devreye girdi ve ailenin evden alınması talimatını verdi. Mental olan kız an itibariyle evden alındı.

 

Haber ve Fotoğraflar: Tuğba Zeren

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 3 =