BEKLENEN ATAMA 10 GÜN İÇİNDE YAPILACAK

 

 

AK Parti’de İl Başkanlığı ataması ile ilgili süreç netleşmeye başladı. İl başkanları toplantısında alınan bilgilere göre 10 gün içinde il başkanın atamasının yapılması bekleniyor. Ancak atama ile ilgili yöntem henüz belirlenmedi.

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan AK Parti İl Başkanlar toplantısının ardından, milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden 15 il başkanının yerine atamanın ne zaman yapacağı netleşmeye başladı. 2 gün süren il başkanlar toplantısının ilk gününde il başkanı ataması bekleyen illerin durumun gündem edildiği öğrenildi. Atamanın 10 gün içinde yapılması beklendiği ancak atama için aday başvurusu alınıp alınmayacağı henüz kesinleşmedi.

 

İKİ GÜNLÜK TOPLANTI

İl Başkanvekili Abdullah Eryarsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Büyükşehir Meclis Başkanvekili Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker katıldı. Toplantının ilk günü tüm birimler kendi toplantılarını yaptı. İkinci gün ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplantı yapıldı.

 

CUMHURBAŞKANINA SUNULACAK

Toplantının ilk gününde özellikle il başkanı ataması yapılacak ve aralarında Kocaeli’nin de bulunduğu illerin ele alındığı öğrenildi. Genel merkezin iller ile ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü, bu hafta çalışmayı bitirip Cumhurbaşkanına sunması bekleniyor. Cumhurbaşkanına sunulacak çalışmanın ardından en geç 10 gün içinde atamanın yapılması bekleniyor.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 4