ÇAĞRI DİZİSİ GÖLCÜK’TE ÇEKİLİYOR

Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin her yılsonu yaptığı projelerinin en kapsamlı prodüksiyonu Gölcük’te çekimlere başladı.

Yüce Allah’ın büyün insanlığa hediyesi olan Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in hayatını konu alan dizinin çekimleri ilçemizde kurulan büyük platoda başladı. Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerinden Hatice Berra Dulundu’nun projesini hayata geçirmek için Ünlü Oyuncular bir araya geldi.

26 bölüm çekilecek olan dizinin Platosu Gölcük’e kuruldu. Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın hayatını konu alan Senaryoda dönem dizilerinden tanınan oyuncular; Abdullah Zaza (Hz. Hamza), Sefer Aydın (Abdulmuttalip), İbrahim Şimşek (Halid Bin Velid), Makbule Demir (Hint), Hüseyin Ekşioğlu, Turan Yürekli, Gölcüklü Dizi Oyuncusu İsmet Çık ve daha birçok sevilen oyuncu ve Okul Öğrencileri dizi kadrosunda yer alacak.

Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in babası Abdullah’ın ölümüyle başlayacak olan dizi, belgesel tadındaki proje Peygamberimizin vefatı ile son bulacak. İzleyiciler için resmen görsel şölen olacak olan dizinin çekimleri için Oyuncular yoğun olarak çalışmalarını sürdürüyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 2