GÖLCÜK’TE KAZA 1 YARALI

Mobil ışıklarında meydana gelen kaza korkuttu

1 YARALI

Gölcük’te sabah saatlerinde Mobil Işıkları Mevkii’nde meydana gelen kaza korkuttu. Kazada bir kişi yaralandı.

 

Gölcük Mobil Mevkii’nde meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Edinilen bilgi ve iddialara göre Mobil Mevkiinde bulunan benzin istasyonundan Değirmendere istikametine dönmek isteyen O. Ş. idaresindeki 41 GH 989 plakalı bir inşaat firmasına ait kamyonete Değirmendere istikametinden gelen ve kırmızı ışıklarda durmadı iddia edilen 41 SH 047 plakalı Bir hafriyat Firmasına ait kamyon çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonetin kasasında bulunan A. K. Araçtan düşerek yaralandı. Araç içinde bulunan M. Ş. ve sürücü O. Ş. Kazadan yara almadan kurtuldu.

 

Kazayı gören vatandaşların sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri yaralı A. K.’ye olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Kaza anında  kamyonetin kasasında bulunan inşaat malzemeleri yola saçılırken Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından temizlendi. Kısa süreliğine trafiğe kapalı olan yol kaza yapan araçların çekilmesinin ardından yol trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken yaralı A. K.’nin hayati tehlikesinin olmadığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

72 − = 68