Gölcük Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine malzeme desteği

Gölcük Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine malzeme desteği

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in katıldığı törenle, 17 Amatör Spor Kulübüne malzeme desteğinde bulunuldu.

Gölcük Belediyesi, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza spor yapma imkanı sunan, alt yapıdan üst yapıya sporcu yetiştiren ve amatör bölgesel liglerde mücadele eden, çok değerli amatör spor kulüplerine destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda 17 amatör spor kulübüne ihtiyaç duydukları malzeme desteği; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Amatör Spor Kulüpler Federasyon Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, belediye yetkilileri ve Değirmenderespor, Gölcük İdmanyurdu, Harb-İşspor, İhsaniyespor, İhsaniye DoğanSpor, Ulaşlıspor, Halıderespor, Kavaklıspor, Şirinköyspor, Hisareynspor, Gölcük Gençler Birliğispor, Yazlık spor, Asarköyspor, Çiftlikspor Kulübü, İşitme Engelliler Spor Kulübü, Gölcük Karadeniz Spor ve Yüzbaşılar Spor Kulüpleri’nin yöneticilerinin katıldığı törenle gerçekleştirildi.

SEZER: “GAYRET SARFEDİYORUZ”

Sporcu gençlerle yakından ilgilenen ve onları tek tek selamlayan Başkan Sezer yaptığı konuşmada, “Burada pırıl pırıl gençler görüyoruz. Gençlerimiz spor yaparak sağlıklı bir neslin oluşmasını sağlayacaklar. Bu bizim açımızdan da oldukça önemli bir durum. Amatör kulüplerimizde bunu sağlayarak büyük bir hizmeti yerine getiriyor.  Yerel yönetimler olarak bizler özellikle Gölcük’ün adını sporla, kültürle, sanatla duyurulabilmesi için gayret sarf edeceğimizi ilk günden itibaren söylüyoruz. Bunun içinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gölcük zaten bu anlamda diğer ilçelere nazaran önde olduğu her zaman gösteren bir kent konumundadır” dedi.

“17 KULÜBÜMÜZÜN MALZEME İHTİYACINI KARŞILIYORUZ”

Konuşmasına devam eden Başkan Sezer, “Bizim 3.ligde profesyonel takımımız var. 2.ligde yine profesyonel kadın voleybol takımımız var. Bölgesel amatör liglerde oynayan 28 amatör futbol takımımız var. En son Yüzbaşılar Futbol Takımımız kuruldu. 17 kulübümüzün malzeme olarak ihtiyaçlarını da biz karşılıyoruz. Bunlarında her kulübün ihtiyacı olan malzemeler olduğunu söylemek istiyorum. Ben sporcularımıza teslim ettiğimiz malzemeleri güle güle kullanmalarını, hem kentimiz açısından da, hem ülkemiz açısından da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Katılımız içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyerek alkışlar arasında konuşmasına son verdi.

“BAŞLAMA VURUŞUNU SEZER VE AYDIN YAPTI”

Konuşmanın ardından futbolcu miniklerle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Sezer, Başkan Aydın ile birlikte, Gölcük İdman Yurdu ve Gölcük Karadeniz Spor arasında oynanacak karşılaşmanın da başlama vuruşunu yaptı ve tören son buldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 49 = 50