“BENİMLE İLGİLİ KARARI ÖRGÜT VERİR”

 

 

2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde siyasetteki hızlılık sürekli artıyor. Neredeyse her gün farklı partilerden isimlerin belediye başkan aday adayı olacakları iddia ediliyor. Bu isimlerden biri de Gölcük Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Özgür Yılmaz. Yılmaz yerel seçim ve aday adayı olup, olmayacağı ile ilgili bir açıklama yaptı.

 

 

 

 

Meclis üyeliği görevini yerine getirmeye devam eden Yılmaz, aynı zamanda TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanlığını da yürütüyor. Adının belediye başkan aday adaylığı için geçtiği iddiaları üzerine Yılmaz, renk vermedi, topu örgütüne attı. Şuan için ‘Evet adayım’ demenin doğru olmadığını belirten Yılmaz, örgüt kararı ve isteğinin kendi düşüncesinden daha önemli olduğunu, adaylık konusunda kendisine de iletilen olumlu düşünceler ve istekler olduğunu fakat genel olarak örgüt kararını görebilmek için beklemek gerektiğini ifade etti.

BU KARARI TEK BAŞIMA VEREMEM

Tek başına aday adaylığı için karar veremeyeceğini söyleyen Yılmaz, “Gölcük halkına kim hizmet etmek istiyorsa aday adayı olabilir. Partimiz için aday adayı olan her biri de halkın kabul edebileceği emeği olan değerli kişilerdir. Aday olmak birey olarak şahsımın tek başına vereceği bir karar değildir. Gölcüklü olarak halkımızın ve partimizin beklentilerini karşılayacağız. Başarı ve hedef aday olmak değil seçimi kazanmak olacaktır. Gölcük’ü kucaklayacak ekip ile parti olarak kitlendiğimiz yerel seçimlerde Gölcük Belediyesini kazanmaktır” dedi.

ÖZGÜR YILMAZ KİMDİR?

42 yaşında Trabzon doğumlu, işçi bir babanın oğlu olan Özgür Yılmaz, ilk orta ve lise eğitimini Gölcük’te, üniversite eğitimini Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesinde tamamladı. Ares Proje Mühendislik Danışmanlık şirketinin sahibidir. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Kocaeli Başkanı. 14 yaşında Başak ve 7 yaşında Ahmet Barış isminde iki çocuğu bulunuyor. 2014 Mart seçimlerinde CHP’den Gölcük Belediye Meclis Üyesi seçilerek aktif siyaset hattına girdi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

31 + = 32