Gölcük’te İftar vakti iki yangın korkuttu

Gölcük’te iftara yakın iki yangın korkut yarattı, ilk yangın Halıdere çıkışında orman yangını, diğer yangın Gölcük’te çatı yangını meydana geldi.

İLK YANGIN HALIDEREDE

Gölcük’te iftara yakın bir saatte Halıdere çıkışında ormanlık alanda yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine Gölcük itfaiyesi kısa sürede olay yerine gelerek yangının büyümeden kontrol altına alındı.

GÖLCÜK’TE ÇATI YANGINI KORKUTTU

İkinci yangın olayı ise ekipleri orman yangını ile mücadele ederken diğer yangın ise Gölcük Donanma Mahallesi Anafartalar caddesi üzerinde kiracı olarak ikamet eden Cüneyt G’nin çatısında yangın çıktı, ekipler olay yerine gelmesiyle birlikte yangının büyümede önlerken çatının az bölümünde yanma meydana gelmesi ve ekiplerin kısa sürede yangının büyümesini önlediler.

EKİPLER İFTARI OLAY YERİNDE AÇTILAR

Donanma mahallesi Anafartalar caddesindeki çatı yangınına giden itfaiye ekipleri ve Gölcük Sedaş ekipleri olay yerindeyken iftar ezanı okundu, çevredeki vatandaşların su getirerek iftarlarının açmasını sağlarken diğer vatandaş ise ikramda bulundular, ekipleri ise vatandaşlara teşekkür ettiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

98 − 88 =