CUMHUR İTTİFAKINA İLK HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ GAZİLERDEN GELDİ

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen’e, seçim sonrası ilk hayırlı olsun ziyareti, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan’dan geldi.
BAŞKAN SEYMEN, TEŞEKKÜR ETTİ
Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin sona ermesinin ardından parti çalışmalarına kaldığı yerden devam eden AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen, ilçe başkanlığında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve gazileri ağırladı.
Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve yönetimi,’ Seymen’e, seçim zaferinden dolayı hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Başkan Seymen, ‘Bu ziyaretin kendileri için çok anlamlı olduğunu, seçim sonrası ilk hayırlı olsun ziyaretinin Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve  çok kıymetli yönetiminden gelmesi bizleri onurlandırmıştır. Ağırlamaktan onur duydum ifadelerini kullanan başkan Seymen’ misafirlerine teşekkür etti.
GAZİLER DERNEĞİ, YENİDEN REFAHPARTİSİ’NE  HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve yönetimi ikinci ziyareti ise Yeniden Refah partisi Gölcük ilçe başkanı Ahmet Eren’e gerçekleştirdi.
Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve yönetimi,’ Yeniden Refah partisi Gölcük ilçe başkanı Ahmet Eren’e , seçim zaferinden dolayı hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Eren’de, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)