Gölcükspor’da Antalyada kampı başladı

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Arhavi deplasmanın ardından devre arasına girdi. Kırmızı Siyahlılar dört gün iznin ardından Antalya Arestia Kremlin Place Otel’de kampa girdi. 10 günlük sürecek kampın ilk antrenmanını dün gerçekleştirdi.

İLK ANTRENMANI YAPTILAR

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor devre arası kampına Antalya Arestia Kremlin Placae Otel’de kampa girdi. Kırmızı Siyahlılar kampın ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenmanda ise yeni transfer Cihan Halidel takımla antrenmana çıktı. Antrenmanda futbolcuların ve teknik heyetin moralleri yüksekti. Antrenmanda arttırmalı koşular ve ısınma çalışmasının ardından sona erdi.

ADİL KURU ”ALTIN PUANLAR ALDIK”

Gölcükspor Teknik Direktörü Adil Kuru açıklamalarında ise ” İlk yarı devre arası öncesinde  çok sıkıntılı bir süreçten sonra beklediğimiz ve umduğumuz puanları aldık.Bundan çok mutluyuz. Arhavi deplasmanı zor bir maç olacağını biliyorduk. Bunların analizlerini yaptık. Önemli üç oyuncumuz yoktu ancak üç puan ile döndüğümüz için çok mutluyuz. Bu bizim için altın puan değerindeydi rakibimizi altımıza aldık. İkinci yarıya bir avantaj sağladık. İkinci devreye takviye gelecek arkadaşlar ile kampı  çok iyi bir süreç geçirmek istiyoruz. Hem zor maçlarımız var ancak fikstür avantajlarımızda var. Buna rağmen çok iyi çalışıp Gölcükspor’un çok iyi yerlerde olması için çalışacağız. Teknik ekibim ve takımla bir aile olduk bu aileyi bozmayarak iyi işler başarmak istiyoruz” dedi.

BARIŞ ŞEN ”ÜÇ PUAN İLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Gölcükspor’un son haftalarda gol atarak çıkış yakalayan Barış Şen Antalya Arestia Kremlin Place Hotel’de ki  ilk antrenmanın ardından ise açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında ise ”Arhavi deplasmanında sakatlığımın nedeni ile kadroda yoktum. Ancak takım arkadaşlarım deplasmandan 1-0’lık galibiyet ile üç puanı kaptık. Kampımızın ilk antrenmanını gerçekleştirdik. Sakatlık durumuma gelirsek ise gayet iyi durumdayım. Takım arkadaşlığımız çok güzel galibiyetler gelince dahada güzel oluyor. İkinci yarıya daha iyi hazırlanıyoruz. İlk maçımız deplasmanda Çarşamba ile oynayacağız ve iyi hazırlanıp üç puan ile başlamak isitoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 24 = 29