“HEMŞEHRİLERİMLE BİR ARADAYIM”

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Belediyesi, GÖLMEK ve Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Torbam Elimde, Çevrem Güvende’ projesi kapsamında  önceki gün Gölcüklülere bez çanta dağıttı.

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Belediyesi, GÖLMEK ve Halk Eğitim Müdürlüğü’nün “Torbam Elimde Çevrem Güvende” sloganı ile hayata geçirdiği proje kapsamında Gölcük Anıtpark Meydanı’nda Gölcüklülere bez çanta dağıttı. Programa Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve İlçe Başkanı Çetin Seymen de katıldı. Sezer’e büyük ilgi gösteren hanımlar, Sezer ile fotoğraf çektirmek ve sohbet etmek için sıraya girdiler.

HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMLE BİR ARADAYIM

Tek tek tüm katılımcılarla ilgilenen Sezer, onlarla sohbet etti ve gösterilen ilgiden ve sevgiden çok memnun olduğunu dile getirdi. Sezer ayrıca yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu projeye imza atan kurumlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Gördük ki, proje hedefine ulaşmış, ilgi gerçekten çok büyük. Tarafıma gösterilen sevgi de beni ziyadesi ile mutlu etti. Ben her zaman hemşehrilerimle bir aradayım” dedi.

İNSAN ŞEHİR TABİAT DENGESİNİZ GÖZETECEĞİZ

Sıfır Atık Projesinin önemli olduğunu belirten Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, “Sıfır Atık Projesini her kurumumuzda, her evimizde hayata geçireceğiz. İnsan-şehir-tabiat dengesini en ideal şekilde gözeterek, Gölcüğümüzü yeşil ve sürdürülebilir büyüme ilkesiyle inşa ve ihya edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

58 − 52 =