SOSYAL MEDYADA BÜYÜKAKIN RÜZGARI

Ak Parti Genel merkezi Kocaeli’nde ki heyeti bugün Ankara’ya çağırdı.

Kocaeli’de ki Tüm Üst Kademe Yöneticiler Ankara’daydı

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus ile birlikte; Kocaeli’de ki AK Parti Milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve 11 ilçe belediye başkanı,  İl Kadın Kolları Başkanı, İl Gençlik Kolları Başkanı, AK Parti ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkanları AK Parti Genel Merkezine çağrıldı.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN FOTOĞRAFI KOCAELİ’Lİ VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Genel Merkezde hareketli saatler yaşandı. Kocaeli halkı Ankara’dan gelecek haberi beklemeye başladı. Kocaeli’nin başkanı, onu merak eden vatandaşlarına bir fotoğrafla adeta bir mesaj verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, sosyal medyasından Tahir Büyükakın AK Parti Genel Merkez etiketiyle paylaştığı gülen fotoğrafı Kocaeliler tarafından büyük bir etkileşim aldı.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN FOTOĞRAFI PAYLAŞILIYOR

Gülen fotoğraf karesi Tahir Büyükakın’ın adaylığı kesinleşti olarak idrak edilince, Kocaeli’de yaşayan birçok vatandaşımız Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız notuyla Başkan Büyükakın’nın fotoğrafını paylaşıyor. Sosyal medyada Başkan Büyükakın’ın, fotoğrafının altına yine  Kocaeli’de ki vatandaşlar, yorumlarıyla Tahir Büyükakın’a olan sevgisini ve desteğini yazıyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 7 =