GÖLCÜKSPOR UZUNER’E EMANET

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Gölcükspor önceki gün Olağanüstü Genel Kurul kongresinin ardından Kulüp Başkanı Kadir Özdemir ve yönetimi seçilmesinin ardından yeni sezon için kolları sıvayarak teknik direktör Ömer Faruk Uzuner ile anlaşma sağladı.

TRANSFER KOMİTE BAŞKANI SEMİH SOFU

Gölcükspor Olağanüstü Genel Kurulun ardından yeni yönetim görev dağılımını yaptı. İkinci Başkan Semih Sofu transfer komite başkanlığı görevini de yapacak. Transfer komitesinde yer alan Eyüp Doğan, Erkan Gönenç, Hulusi Uzuner, Turgay Kocaman ve Kaan Kocaman görev yapacak.

ÖMER FARUK UZUNER İLE DEVAM

Geçtiğimiz sezon devre arasında göreve başlayan Ömer Faruk Uzuner ile çalışan Kırmızı Siyahlılar yeni sezon öncesinde görüşme sağladı. Yönetim ile görüşme sağlayan Ömer Faruk Uzuner yeni sezon için anlaşma sağladı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)