BU HABER GÖLCÜK’Ü ÇOK ÜZDÜ

Gölcükspor teknik direktörü Ömer Faruk Uzuner’in,  temas ettiği, görüştüğü kişiler karantina altına alınırken testler pozitif olan Gölcük’ün sevilen isimlerinden,  3 tanınan isim tedavi altına alındı.

TESTLER POZİTİF

Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner’in kardeşi Alican Uzuner, Alican Uzuner İsu çalışanı evli ve 1 kız çocuğu babası.

Gölcük AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Semih Sofu, Gölcük AK Parti’nin bu süreçte sosyal işlerini  içerisinde sosyal tüm yardım ve dağıtımlarını organize eden ve dağıtımına da yardım eden Semih Sofu’nun da test sonucu pozitif çıktı.

Gazetemiz köşe yazarlarından Klinik Psikolog Ali Ruhan Çelik’in de koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Pandemi sürecin de kurulan Vefa guruplarında hem psikolog olarak, hem de vatandaşın ihtiyaçları konusunda yine tüm enerjisiyle bu sürece destek olan Çelik’te şu an karantina altında.

İlçemizin sevilen 3 ismine de acil şifalar diliyoruz.

14 GÜN KARANTİNA DA KALACAKLAR

Gölcükspor Teknik Direktörü Ömer Faruk Uzuner’in temas ettiği Severcan Kara, Turgay Kocaman, Ali Sevim, Murat Türengül, Hüseyin Bat,  14 gün boyunca evde karantina altında kalacaklar.

Sağlık Bakanlığına bağlı il ve ilçe Sağlık Müdürlükleri adı geçen Gölcük’lüleri arayarak evde karantina altında tutulacaklarını belirttiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

90 − 86 =