ELLİBEŞ; GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ!

Gölcük’te yıllarca spor camiasının içinde bulunan Gölcük’ün sevilen ve sayılan ismi,  Gölcük’ün amcası, Gölcükspor’un eski Genel Kaptanı Adem Ellibeş’in herkes Futbol aşkını bilir, Gölcükspor onun için bir sevdadır, bir tutkudur. Gölcükspor’dan bahsederken bile heyecanlanır , Duayen isimle gündeme dair bir söyleşi gerçekleştirdikl.

HERŞEY GÖLCÜKSPOR İÇİN

“Gölcükspor bizim el emeğimiz, tırnaklarlarımızla kazıya kazıya geldik, ne zaman ihtiyaç olursa  eski genel kaptan olarak sahip çıkmak boynumun borcu’dur” dedi.

LİGLERİN AKIBİYETİ TEDİRGİNLİK YARATIYOR

“ Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs Türkiye’yi de etkisi altına alırken, spor camiasını ve biz teknik adamlarına etkilemiş durumda. Yaşanan bu süreçte Türkiye Futbol Federasyonu alt liglerin gidişatı ile ilgili birkaç kez  açıklamada bulundu ve hala net bir karar verilmiş durumda değil.

Ellibeş Liglerin akıbiyetinin henüz belli olmaması kaosa neden oluyor, bizler Gölcük olarak liglerin devam etmesini ve adalet olarak kalan maçların oynatılması gerektiğini düşünüyoruz. Ellibeş, Gölcük halkı olarak Gölcükspor için tek yürek olup sezonu kazasız belasız güzel bir yerde bitirmek istediklerini belirtti.

DEĞİRMENDERESPOR BAL LİGİNİ OYNAMAYA HAZIR

Ellibeş, Bana göre 3.Lig, 2.Lig ve BAL Ligi’ni önemsediklerini sanmıyorum. Fakat herkesin bir işi var ve bunu yapmak zorunda olduğunu düşünüyorum” dedi. Sezon başında BAL Ligine iddialı bir giriş yapan Değirmenderespor Adını Play-off’a yazdırmayı başarmıştı. Yetkililere seslenen Ellibeş, BAL Liginin diğer liglerden çok daha zor ve çekişmeli , biz Değirmenderespor olarak sezonu maçlarımızı oynayıp Ligi  hedeflediğimiz  noktada tamamlamak istiyoruz.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

39 − 37 =