GÖLCÜKSPOR KENDİ EVİNDE ÜZDÜ 0-2

3.Lig 3. Grupta Gölcükspor sahasında konuk ettiği Karacabey Belediyespor karşısında 2-0 mağlup olarak haftayı puansız geçirdi.

İLKER’İ TUTAMADILAR

Çorum deplasmanından eli boş dönen Gölcükspor taraftarlarının desteğiyle sahasında Karacabey Belediyespor’u konuk etti.  İlk yarıda Bursa’da oynanan karşılaşma 0-0 tamamlanırken bu maçın rövanşında kırmızı siyahlı temsilcimiz sahaya galibiyet parolasıyla çıktı. Gölcük Şehir Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında Gölcükspor rakibi karşısında Ali ve Furkan ile önemli gol fırsatlarını değerlendiremedi. Konuk ekip Karacabey Belediyespor maçın 25. dakikasında İlker’in attığı golle Gölcükspor karşısında ilk devreyi 1-0 önde tamamladı.

GÖLCÜK EVİNDE YIKILDI

Maçın ikinci yarısında kırmızı siyahlı ekip maçta eşitliği sağlamak adına rakip kalede etkili ataklar geliştirse bile maalesef son vuruşlarda etkili olamayan Gölcüksporlu futbolcular bir türlü aradıkları golü bulamadı. Maçın ilk yarısında konuk ekibin ilk golünü atan İlker bu kez 80. dakikada sahneye çıktı ve attığı golle maçın sonucunu belirledi 0-2. Kırmızı siyahlı temsilcimiz kalan dakikalarda gol bulamayınca karşılaşmadan puansız ayrıldı. Gölcükspor hafta sonunda Ankara temsilcisi Adliyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

GÖLCÜKSPOR:0

KARACABEY BLD.: 2

STAT: Gölcük Şehir Stadı

HAKEMLER: Ahmet Turan Timuroğlu (**), Nurettin Çiçek (**), İsmail Emre (**)

GÖLCÜKSPOR: İlyas (**), Kadir (**)(Dk. 76 Ömer *), Erdem (**), Selim (**), Onur (**),Batuhan (**)(Dk. 46 Uğur **), Furkan (**), Uğur (**),Sedat (**), Rıdvan (**), Ali (**)(Dk. 46 Ömer Faruk **)

KARACABEY BLD.:  Muzaffer (***),İsmail (***), Gökhan (***), İlyas (***), Cemal (***), Hüseyin (***), Muhammed (***), Adem (***), Anıl (***), Mahmut (***), İlker (****) GOLLER: Dk. 25 ve 80 İlker (Karacabey Belediyespor)

SARI KARTLAR: Dk 30 Batuhan, Dk 52 Onur Dk. 64 Sedat Dk. 72 Kadir (Gölcükspor) Dk. 42 İlyas Dk. 64 Emrah (Karacabey)

MAÇTAN DAKİKALAR

DK 1. Maçı misafir takımın vuruşu ile başladı maçın 1 dakikasında topla buluşan Gölcükspor sağdan geliştirdiği atakta Uğur Erk ceza sahasına ortaladı Selim’im vuruşunda kaleci son anda kurtardı ve Gölcük mutlak golden oldu.

DK 13 Gölcükspor orta sahada topu alan Furkan çalımlarla ceza sahası dışından vurdu top direkten döndü Gölcük mutlak bir golden oldu.

Dk. 25 Misafir takım Karacabey bu dakikada golü buldu Karacabey sağdan gelişti atağında topu ceza sahasına ortalandı topa kafa vuran İlker topu ağlarla buluşturdu 0-1. Bu dakikadan sonra her iki takımın atakları gol gelmeyince ilk yarı misafir takımın 1-0 üstünlüğü ile kapandı.

Dk. 80 Karacabey atağında ceza sahası içerisinde düzgün vuran İlker hem kendisinin hem de takımının 2 golünü attı 0-2. Bu dakikadan sonra her iki takımın ataklarında başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma 0-2 Karacabeyin galibiyetiyle sonlandı. HABER: Soner GÜLEZER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 70 = 79