Genç Mücahit Yaşama İki gün dayandı

27 Ağustos akşamı yaşanan trafik kazasında ağır yaralanan 16 Yaşındaki Mücahit ÜNALDI kaldırıldığı hastanede iki gün sonra vefat etti.

Alınan bilgi ve iddialara göre 27 Ağustos saat 21:10 sularında Kocaeli’nin Gölcük İlçesi Hisariyen mahallesi Kara köprü mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce üst geçittin merdivenlere çarptıktan sonra taklar atan Rafet E’nin idaresindeki 41 GR 029 özel otomobil şarampole uçmuştu.

Araç içerisinde bulunan sürücü Rafet E (16) ve yanında bulunan akrabalarından Emir B. K (16), Gümüşhane’denakrabalarına misafir gelen Mücahit Ü. (16) ve Seyit A. K (16) yaralandılar. Olayı gören çevredeki vatandaşlar 112 sağlık ekibi, polis ve itfaiye’ ye haber verdiler, olay yerine kısa sürede gelen 112 sağlık ekipleri araç dışında bulunan yaralılar. Hastaneye kaldırılmıştı arabadan yola savrulan Mücahit ÜNALDI ise 112 sağlık ekipleri tarafından Kocaeli’de bir özel hastanede ameliyatta alınan Mücahit ameliyatından iki gün sonra kurtarılamadı. Mücahit ÜNALDI cenazesini defnetmek üzere memleketi Gümüşhane’ye gönderildi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + = 13