GÖLCÜKSPOR GECESİNE YOĞUN İLGİ!

TFF 3. Lig 3. Gruptaki temsilcimiz Gölcükspor´un Yönetim Kurulu, dün akşam The Ness Otel’de kulübe gelir temin etmek amacıyla düzenlediği, Dayanışma ve Destek gecesine ilgi yoğun oldu.

“MAKUS TALİHİMİZİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

The Ness Otel’de düzenlenen gecenin açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Şahin, Gölcükspor’un daha iyi yerlere gelmesi için ekonomisinin de iyi olmasına dikkat çekerek, herkesin bu takıma sahip çıkmasını istedi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Ellibeş, “Zaman zaman ifade ediyorum. Gölcükspor gerçekten çok istikrarlı. 34 yıldır aynı sezonda tutunmak ta bir bir başarıdır. İnşallah bu yıl başarıyı şampiyonlukla yakalar, makus talihimizi değiştiririz” dedi.

Gecede son olarak söz alan, Kaymakam Altıntaş, Gölcükspor’un artık çıtayı yükseltmenin vakti geldiğinin altını çizerek, “Belki ben burada olmayacağım ama gönlüm ve kalbim her zaman Gölcükspor’la olacak. Bu yüzden hepinizi yarın (bugün) oynanacak olan Muğlaspor maçına davet ediyorum” diyerek bir anlamda veda konuşması yaptı.

Konuşmaların ardından, Gölcükspor Kulüp Başkanı Şahin, katlıklarından dolayı, Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş’e teşekkür objesi takdim etti.

EMİNA UYSAL GECEYE RENK KATTI

Protokol konuşmalarının ardından sahneye çıkan ses sanatçısı Emina Uysal, güzelliği, zerafeti ve sesiyle, geceye damga vurdu. Birbirinden güzel şarkılara, davetlilere unutulmaz gece yaşatan Emina Uysal, adeta orkestrası ile birlikte geceye katılanların kulaklarının pasını sildi. Gece, hediye çekilişi ile son buldu.


 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

96 − = 92