TANITIM MEDYA SEÇİME HAZIR

 

 

 

 

 

24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde gerçekleştirdikleri özel çalışmalarla Twitter’da birçok kez ‘TT’ olan AK Parti Kocaeli Medya ve Tanıtım ekibi, Yerel Yönetimler Seçimleri için hazırlıklarını tamamladı. Toplantıya Gölcük İlçe Tanıtım Medya’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Gürdal’da katıldı.

 

 

 

 

24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde ‘TT’ çalışmaları ile dünya gündeminde bir çok kez ilk sırada yer alan AK Parti Kocaeli Tanıtım Medya Ekibi, AK Parti Tanıtım ve Medya’dan Sorumlu İl Başkanı Yardımcısı Yakup Karaaslan’ın başkanlığında bir araya geldi. Toplantıya İl Gençlik ve İl Kadın Kolları tanıtım ve medya başkanlarının yanı sıra Gölcük İlçe Tanıtım Medya’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Gürdal  ile birlikte 12 ilçe tanıtım medya başkanı da katıldı.

SEÇİME HAZIRIZ MESAJI VERİLDİ

Verimli geçen toplantının arkasından açıklamada bulunan Başkan Karaaslan, “24 Haziran seçimlerinde uyumlu çalışmış bir ekibiz. Başarılarımız, yaptığımız çalışmalarla da ortada. Bugünde başkanlarımızla bir araya gelerek, önümüzdeki yerel seçimlerde kullanılacak, yazılı ve görsel çalışmalar ile seçim materyalleri hakkında konuştuk. Her yönüyle yerel seçimlere hazırız” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

64 − = 63