Kızlarımız Gölcük’ün gururu oldular

Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri, Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivalinde 6 Altın ve 3 Gümüş madalya kazanarak Gölcük’ün ve Kocaeli’nin gururu oldular.

BİZLER HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut öğrenci ve öğretmenlerini kendi okullarında ziyaret ederek bu üstün başarılarından ötürü onları tebrik etti. Gölcük kaymakamı Karabulut “Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından bu yıl 17.si organize edilen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, ülkemizin bu alanda eğitim gören öğrenci ve genç şeflerine uluslararası düzeyde yarışma olanağı sağlanması takdire şayandır. Bu şekilde gençlerin yetenek ve becerilerinin desteklenerek bir adım daha ön plana çıkmalarının sağlanması ilçemiz adına da gurur verici bir olaydır.  Sorumluluklarına yüreklerini katanların her zaman arkasında olduğumuzu belirtmek isterim” dedi. Daha sonra Kaymakam Cengin Karabulut, öğretmenlerle ve öğrencilerle birlikte yarışmada derece alan yemeği yedi.

SİZLERLE GURU DUYUYORUZ

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleriyle beraber düzenlenen ziyarette okul müdürü Hüseyin Gürlagap öğrencilerle gurur duyduğunu belirtti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 1