ESKİ BAŞKAN HÜSEYİN AYAZ ADAY!

Başiskele eski belediye başkanı Hüseyin Ayaz bağımsız belediye başkan adayı oluyor
2009-2019 yılları arasında AK Parti’den iki dönem Başiskele Belediye Başkanlığı yapan Hüseyin Ayaz, “Başiskele’nin insanına, çoluğuna çocuğuna, yaşlısına, dağına taşına olan aşkımızın, sevgimizin, sevdamızın hikayesi yarım kaldı, tamamlamak için adayım’ diyor.
Kocaeli siyasetindeki önemli isimlerinden biri olan, Başiskele Belediyesi’nin kurucu belediye başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele için oldukça heyecanlı.
‘Bizimkisi bir Aşk Hikayesi, yarım kalan hikayemizi tamamlamak için, Başiskele halkına hizmetkar olmak için yola çıkıyorum’ diyor.
2009-2019 yılları arasında Başiskele Belediye Başkanlığı yapan Hüseyin Ayaz, Başiskele’de yerel seçimlere bağımsız aday olarak girecek. Ayaz, Başiskele’den bağımsız adaylığını gazetemize şu sözlerle açıkladı. ‘Başiskeleli hemşerilerime hizmet etme arzusundayım,  şehrimizin ilgisi, teveccühü ve desteği ile yola çıktık. Her zaman dile getirdiğim gibi ‘Bizimkisi bir Aşk Hikayesi, yarım kalan hikayemizi tamamlamak için, Başiskele halkına hizmetkar olmak için  Başiskele Bağımsız Belediye Başkan adayı olarak adaylığımı ilan ediyorum.  Bu hizmet yolunda sizlerin desteğini ve dualarınızı bekliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. ” Dedi.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 9 = 17