VEKİL YAMAN: ‘MEHMET AĞABEYİME 1 OY LÜTFEN!’

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman bugün Gölcük’te esnafı geziyor. Yaman Gölcük’te saha çalışmalarında Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a bir oy, Gölcük’ün abisi sizlere 15 yıl hizmet eden Mehmet Ellibeş’e de lütfen 1 oyunuzu esirgemeyin, Mehmet abimizi meclise gönderelim Gölcük’ten 1 vekilimiz olsun’ diyor.
‘EN YÜKSEK OY GÖLCÜK’TEN GELECEK’
Gölcük SKM programları kapsamında esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla buluşan Kocaeli milletvekili 5. Sıra adayı Cemil Yaman, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlattı. 14 Mayıs’ta Türkiye’nin önemli bir seçim gerçekleştireceğini ifade eden Yaman, “AK Parti kadroları olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde 21 yıldır aziz milletimize hizmetkârlık yapıyoruz. İnanıyorum ki, 14 Mayıs’ta milletimiz tercihini hizmet siyasetinden, yatırım siyasetinden yana yapacak. Cumhurbaşkanımıza en güçlü destek Gölcük’ten gelecek. Biz size hiç yalan söylemedik, size hizmet etmeye adadık biz kendimizi. Daha yapacak çok işimiz var. 14 Mayıs’tan sonra dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Türkiye artık çok daha güçlü.” dedi.
‘GÖLCÜK’ÜN ABİSİ, BENİMDE ABİM, 15 YIL SİZLERE HİZMET EDEN ELLİBEŞ’E LÜTFEN 1 OY VERİN’
Vekil Yaman her girdiği esnaftan ‘Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a bir oy, Gölcük’ün abisi sizlere 15 yıl hizmet eden Mehmet Ellibeş’e de lütfen 1 oyunuzu esirgemeyin, Mehmet abimizi meclise gönderelim Gölcük’ten 1 vekilimiz olsun’ dedi. Ellibeş’e her gördüğü vatandaştan oy isteyen Kocaeli milletvekili 5. Sıra adayı Cemil Yaman Gölcük’te sempati ile karşılandı.
‘BU SEÇİM TÜRKİYE, İNGİLTERE VE AMERİKA ARASINDA GEÇECEK’
Vatandaşla buluşan Vekil Yaman, sıcak ve samimi sohbeti ile Gölcük’te büyük bir ilgi ile karşılandı.  Sohbetlerinde muhalefet için onlarda bu ülkenin evlatları onlarda bizden. Bu seçim  Amerika, İngiltere ve Türkiye arasında geçecek. Oradan Tayyip gitmeli nidaları atanlar, Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta vatandaşımızın iradesi ile karşılaşacaklar. Biz Türkler ne İngiltere’yi, ne Amerika’yı tanırız. Biz aziz milletimizi tanırız. Bugüne kadar biz milletimize verdiğimiz her sözü yerine getirdik. Milletimiz de her seçimde bize destek verdiler. 14 Mayıs’ta yine güçlü bir destek vereceklerine inanıyorum. O yüzden her bir vatandaşımızın oyuna talibiz” dedi.
YAMAN: ‘4 MAYIS’I, 22 TEMMUZ SEÇİMLERİNE BENZETİYORUM’
Milletvekili Yaman; ‘Ben 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimi 22 Temmuz 2007 seçimlerine benzetiyorum.  O seçim nasıl şok etkisi yarattı ise göreceksiniz ki, bunu tarihe not düşelim, 14 Mayıs 2023 seçimleri de Şok etkisi yaratacak. 22 Temmuz 2007’nin en önemli sürprizi, genel seçimlerde nasıl yaşandı ise tarih tekerrür edecek ve 14 Mayıs gecesi ortaya çıkan manzara ise, çok kişiyi şaşırtacak. Türk halkı Recep Tayyip Erdoğan’ı onayladığını çok iyi bir oyla gösterecek.
‘VATANDAŞIN İÇİNDEYİM, SAHADAYIM 14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARI ÇOK KİŞİYİ ŞAŞIRTACAK’
Hatırlayın, 2007 Genel Seçimleri yaklaşırken, birkaç anketin dışındakiler, AK Parti’nin yüzde 26-29 arasında oy alacağını, iktidarı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalacağını, CHP’nin oy oranını arttıracağını ileri sürüyorlardı.
22 Temmuz gecesi ortaya çıkan manzara ise, çok kişiyi şaşırttı.
Sandıktan gelen rakamlar şok etkisi yarattı. İfade edildiği gibi değil, manzara bambaşkaydı. Ben 14 Mayıs 2023 seçimlerinde manzaranın bambaşka olacağını düşünüyorum. Vatandaşın içindeyim, sahadayım. Ben sokağın nabzını tutuyorum. Ve son olarak aziz Türk Milletine çok güveniyorum’ ifadelerini kullandı.
Haber : Tuğba ZEREN

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 85 = 95