GÖLCÜK’LÜ DOSTLARI ÜLKÜCÜ ŞEHİT BEKİROĞLU’NU ANDILAR

Ülkücü camiayı bir arada tutan kendini davasına adamış Mehmet Akif Bekiroğlu’nun ölüm Yıldönümünde dostları, Mehmet Akif Bekiroğlu Parkı’nda dualarla şehitlerini andılar.
BEKİROĞLU DUALARLA ANILDI
Mehmet Akif Bekiroğlu için dualar okunup ikramlar yapıldı, lokmalar dağıtıldı. Değirmendere’de 17 Haziran 1978 günü şehit edilen, Ülkücü camiayı bir arada tutan kendini davasına adamış Mehmet Akif Bekiroğlu’nu, Murat Motor ve dostları adı verilen Mehmet Akif Bekiroğlu Parkı’nda dualarla andılar.
Murat Motor;  ‘Türk milletinin varlığı ve birliği için kendisini feda eden vatan ve dava şehitlerimize ve ülkücü şehidimiz Mehmet Akif Bekiroğlu’na Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum, Ruhları şad mekanları cennet olsun.
Mehmet Akif BEKİROĞLU KİMDİR?

Ülkücü Şehit Mehmet Akif BEKİROĞLU 7 Mayıs 1947 de Trabzon’da doğmuştur. İstanbul Fen Fakültesinden mezun olan Şehidimiz   daha sonra, Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesinde öğretmenlik yapmıştır. Aynı dönemde Gölcük Ülkü Ocakları Başkanlığı da yaptı.  Mehmet Akif BEKİROĞLU sık sık gittiği Değirmendere’de 17 Haziran 1978 günü şehit edildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 4 =