BAŞKAN SEZER, İNŞALLAH DEĞİŞMEZ HEP AYNI KALIR!

İNŞALLAH BAŞKAN SEZER,

DEĞİŞMEZ HEP AYNI KALIR!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, göreve geldiği günden bu yana geçen 6,5 aylık süreçte yapılanları anlatmak için çok farklı ve Türkiye’de tüm belediye başkanlarına örnek olacak bir sunum gerçekleştirdi. Neden mi örnek; çünkü bu toplantıda kentimizin tüm siyasi parti ilçe başkanları da vardı. Başkan Sezer,  İstişare diyerek çıktığı Gölcük’ü yönetme davasında neler yaptım kısmında, o kadar şeffaf ki, Kent için yapılan işlerin eksilerini artılarını tartışalım, daha iyisi için fikriniz varsa sunun, İstişare yapalım dedi.

Sezer, göreve geldiği günden bu yana geçen 6,5 aylık süreci, hazırlanan sunum ile bizzat kendisi ayrıntılarıyla anlattı. Toplantının ilkleri yaşatması ise kentimizin tüm siyasi parti ilçe başkanlarının o sunuma katılmasıydı. Başkan Sezer o sunuma ilçemizin basınını ve tüm siyasi parti ilçe başkanlarını davet etmiş ve siyasi ilçe başkanlarımızda katılım göstermişti. Bu örnek davranış Gölcük içindi, daha yaşanılır Gölcük içindi. Başkan Sezer’i ve tüm ilçe başkanlarını tebrik ediyorum.

Başkanın bugünkü sunumunda göreve geldiği ilk günden bu yana hiç durmamış ve sürekli çalışmış bir belediye başkanı gördüm. Ankara yolları arşınlanmış çok belli, 1 Nisan itibariyle çalışmaya başlamış Sezer. Birçok proje onay kısmında bitim noktasına gelmiş. Ve şu dikkatimi çok çekti ki, başkan Sezer, seçim beyannamesinde yer almayan ama atıl olan, görüntü kirliliğine sebep olan millet bahçesini hayata geçirmiş. Bahsettiğim yer Rahvan at yarışlarının altı, o mezbelelik alan, yazıları yazılmış bugün yarın onaylanacak ve yakın bir zamanda inşaatı başlayacak. Millet Bahçesi aklınızı karıştırmasın Kavaklı ve Donanma dan aldığımız arsanın üzerine yapılacak büyük kompleks ayrı bir projedir. Orası ile karıştırmayın.

Haberimizde detaylı bir şekilde 6,5 aylık süreci anlatıyoruz. Size dikkatimi çeken projelerden kısım kısım detaylar vermek istiyorum yazımda.

%90 KENTSEL DÖNÜŞÜM BİTTİ

Başkan Sezer, %90 oranında Kentsel Dönüşümün bittiğini ancak tabi son kararın Bakanlıkta olduğunu söylüyor. Göreve geldiği günden bu yana bu proje üzerine çalışan Sezer, hayata geçtiğinde Türkiye’de örnek bir proje olacak, şehrin bu kadar içine uygulanan bir Kentsel dönüşüm olmadı ve bu konuda tek olacağız diyor.

200 DÖNÜM, SPO KOMPLEKSİ

Benim ruhumu okşayan bir diğer proje ise Hasany’de yapılacak spor kompleksi.

Hasaneyn Yaylası’nda 200 dönümlük alana, Spor Kompleksi yapılması işi, 100’de Yüz bitti.

Bu proje de bizim adımızı Türkiye’de duyuracak bir proje olacağını düşünüyorum. 10 farklı branşa hizmet verecek bu kompleks, sporun kalbi olacak. Spor Turizmi için, Spor klüplerinin kamp yapmasına çok uygun bir tesis de olarak adına yaşatacağına eminim. Şimdiden hayırlı olsun.

DENİZ EVLER

Deniz evler mahallesi iskânla ilgili işlemleri bitirmek üzere olduklarını,  Toki’ye teslim edileceğini, alt yapı çalışmalarını ve çevre düzenlemelerinin yapıldığını.

Aralık’ın ilk haftasında anahtarları teslim edeceklerinin müjdesini de verdi başkan..

TERMİNAL’İN YERİNE;

Eski Sanayi Sitesi’nde yıkım işlemlerinin tamamlandı ve yeni projeler için hazır hale getirildi.

Bir otel, bir avm, pazar yeri ve otopark yapılacak.

MAHALLE KONAĞIMIZ 3’E ÇIKIYOR

Yazlık Mahallesi Kültür Merkezi yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesinden, Gölcük Belediyesine geçecek yol üzerinde Beyzade Kebap, bugün itibariyle bizim sınırlarımıza geçecek.  Bugün bu müjdeyi buradan verelim, Beyzade Konak, Gölcük belediyesine geçiyor ve Mahalle Konağı olacak.

SAĞLIK

Devlet hastanesi ek bina ile 300 yatağa çıkıyor…

Yunus Emre Mahallesi Sağlık Kompleksi inşaatı devam ediyor ve bitme aşamasında.

Aile Sağlık Merkezi inşaatı yıl içerisinde tamamlanacak, aklımda kalanlar bunlar,

Sağlık anlamında maşallahımız var diyebiliriz gerçekten…

OTİSTİK ÇOCUKLARA ÇOK ÖZEL BİNA

Otistik çocuklarımıza kalıcı okul çalışmaları devam ederken, bugün itibariyle otistik çocuklarımıza yeni bir okul tahsis edildi. Parkeleri, boyaları tamamen özel malzemelerden standartlara uygun bir okul yapıldı ve eğitime başlandı.

DEĞİRMENDERE KAPALI PAZAR YERİ BİTTİ

Otopark ve haftanın bir günü Pazar yeri olarak kullanılacak.

Kavaklı Sahiline yapılacak olan sahil projesi için, Donanma’ya yapılması planlanan 1.158 konutun, 224’e düşürüldü.

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde yapımı devam duble yol çalışmaları sonunda, muhteşem bir aydınlatma ile hizmete girecek.

Kavaklı Mahallesi’nde Kongre Sarayı önünde bulunan yol genişletildi.

Sürekli gezen çöp arabalarından, asfalt çalışmalarından bahsetmiyorum çünkü sizlerde şehrin içinde ki hizmetleri görebiliyorsunuz.

Her fırsatta ortak aklı önemsediğini ifade eden Sezer, “Farklı bakış açılarının, farklı çözüm önerilerinin saygı çerçevesi içerisinde istişare edilmeye önem verdiğine dair olan inancım tamdı ve bugün bunu daha da iyi anladım. Başkan Sezer, daha göreve gelmeden paylaştığı telefon numarasıyla, halen daha vatandaş tarafından günden kaç kez aranıyor sayısını bilemiyorum. Fakat kendisini her arayan vatandaşın telefonunu açtığına şahit olabiliyorum veya duyuyorum.

Başkan Sezer çok çalışkan biri,

Üretmeyi seviyor,

Hatta göreve geldiği günden bu yana daha 1 gün bile izin yapmamış,

Gece mesaileri hala devam ediyor,

Yani Sezer, vatandaşın gönlüne dokunuyor.

Vatandaşı, esnafı, amcasın dan teşekkür alıyor. Bir siyasetçi daha ne ister ki!

İnşallah Ali Yıldırım Sezer değişmez hep aynı kalır.

Sağlıcakla Kalın.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

23 − = 21