GÖLCÜK TERSANESİ 560 YENİ ÇALIŞMA ARKADAŞINI BEKLİYOR!

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak, sendikalarının 2021 yılını değerlendirdi.
2022 yılında hastalıktan tamamen kurtulmayı ümit ediyoruz
Başkan Gökbayrak, “2020 yılının Mart ayında ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkileyen koronavirüs, iş hayatımızı ve sosyal hayatımızı oldukça etkiledi. 2021 yılının başında bulunan koronavirüs aşılarının yapılmaya başlanması ile birlikte mücadele gücümüz de arttı. 2022 yılında da bu hastalıktan tamamen kurtulmayı ümit ediyoruz.
“560 İŞÇİ ALIMININ SONUÇLARI BELLİ OLDU”
Geçtiğimiz yıla baktığımız zaman başarılı bir yılı geride bıraktığımızı görüyoruz. 2021 yılı genelinde, üyelerimizle her zaman beraber olduk. Onların karşılaştığı sorunları çözmek adına gerek sendika şubemiz, gerek genel merkezimiz, gerekse de işyerlerimizle iletişime geçerek adımlar attık. Yine bu yıl içerisinde toplu sözleşmeye imza atarak üyelerimiz için en iyiyi elde etmeye gayret ettik. Emekli olarak aramızdan ayrılan üyelerimiz oldu. Kendilerinin yerine gelmeleri için 560 kişilik işçi alımı konusunda mülakat ve sınav süreci de tamamlandı ve sonuçlar belli oldu. Yeni arkadaşlarımız da en kısa sürede aramızda olacak. Hayatını kaybeden arkadaşlarımız, büyüklerimiz de oldu. Kendilerine Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sendikamıza başsağlığı ve sabır diliyorum..
“SAĞLIKLI HUZURLU BİR 2022 DİLİYORUM”
MKE’den tersanemize gelen 200 yeni mesai arkadaşımız oldu. Tersanemize büyük katkıları olacak yeni iş arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz. 2022 yılından ilk beklentimiz, öncelikle her birimizin sağlıklı olmasıdır. Koronavirüsü hayatımızdan çıkarıp attığımız bir yıl olmasını diliyorum. Sendika olarak üyelerimizin en iyi şartlarda çalışabilmesi adına elimizden gelen her şeyi yapmayı sürdüreceğiz. Bu vesile ile tüm üyelerimize, ilçemiz halkına ve ülkemize mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir 2022 yılı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 2