GÖLCÜK HEPAR’A GENÇ BAŞKAN

 

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şube Başkanlığından daha önce istifa eden Umutcan Uz, Osman Pamukoğlu’nun genel başkanı olduğu Hak ve Eşitlik Partisi’nin İlçe Başkanlığına getirildi. Uz gazetemize yaptığı açıklamada, “Bizlere bu ülkeyi emanet edenlere hizmet borcumuz var” dedi. 

 

 

 

 

 

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şube Başkanlığından daha önce istifa eden Umutcan Uz, Osman Pamukoğlu’nun genel başkanı olduğu Hak ve Eşitlik Partisi’nin İlçe Başkanlığına getirildi.

“BU ÜLKEYE BİZLERE EMANET EDENLERE HİZMET BORCUMUZ VAR”

 

Şuan ilçe binasını oluşturma çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Uz gazetemize yaptığı açıklamada, “Bu ülkenin insanları çocukluklarını,gençliklerini,emekliliklerini,yaşlılıklarını,hiçbir zaman için yerinde ve gereğince yaşayamadılar.Bu ülkede milyonlarca insan çok ama çok ufak şeylerin hayallerini kurarak,onlara kavuşmak isteyerek yaşam mücadelesi vermişlerdir.Hayallerini de kavuşamadan sessiz sedasız göçüp gitmişlerdir.

 

Bu yüzden bu ülkede en çok yenen ve en çok çiğnenen şey “HAK” hiç olmayan şey de “EŞİTLİK” olduğu için

 

Güçlü olanların değil,halkın iktidarı ve halkın sesi olmak için bu uzun yolculuğu burada sürdüreceğim.Girmiş olduğumuz süreç bizler için büyük bir önem arz etmektedir.

 

Erken seçimin ana teması ben 2019’a kadar ülkeyi yönetemeyeceğimdir. Bu nedenle ülkemizin kötü gidişi,böyle bir kararla sonlandırılmıştır. Yaşıtlarımız cafelerde gününü gün ederken,bizler masa başında ülkemizi nasıl daha ileriye götürürüz planları yapıyoruz.Bizlere bu ülkeyi emanet edenlere hizmet borcumuz vardır.

 

Öyle bir tarih belirlendi ki 24 Haziran milyonların üniversite hayallerini süslerken,şimdi seçimle süsleniyor. Öğrenciye verilen değer ortada,koltuklar her şeyden önce gelmektedir. Eğitim sisteminde bizlere dayatılan 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor kuralı gösteriyor ki iktidarın yaptığı bütün yanlışlar doğrularını götürmüştür.

 

Türk siyaseti 4-5 parti arasında kalmamalıdır. Söz konusu kendileri olduğunda uzlaşanlar,HALK olduğunda ayrışmışlardır. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Gençlere gelin siyasette yer alın diyen liderlerimiz aynı masa etrafında tartışamamaktır. Bu gülünç bir olaydır. Bizler farklı görüşten insanlarla oturup çay içerken,bizleri yönetenlerin bunu yapamaması siyasetimizin geldiği noktayı göstermektedir.

 

Simit ayran hesabı yapılarak,tuvaletlerimizin 1 TL olduğu dönemde kendilerine gelince neden simit ayran yemiyorlardır? Vatandaşımızın ay sonunu getiremediği bu dönemde,gününü gün edenlere gerekli cevabı vereceğiz.

 

İlçemize HAK ve EŞİTLİĞİ getirmek için yola çıktık.İlçemizin en genç ilçe başkanıyım. Hangi görüşten olursa olsun vatandaşımı dinleyecek,sorunlarını dile getireceğim. İnanıyorum ki bizlere güvenenler de bu yolculukta bizleri yalnız bırakmayacaktır. Gelecek biziz daha iyi bir geleceği hep birlikte kurabiliriz.

 

Yeter ki HAK ve EŞİTLİĞİ savunalım.Gönüllerde olduğumuz gün bizim iktidar olduğumuz gün olacak. Önce sizlerin dualarını alarak verilecek bir mücadele,ardından çıkacak sonuç. Hepinize en içten dileklerimle saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Çok yakında ilçe başkanlığımızı hazır hale getireceğiz” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

39 + = 40