Gölcük’te “Diyetisyen” hizmete açıldı

Diyetisyen Ayşenur Özçelik’e ait olan Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi olan “Diyetisyen” Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in de katıldığı açılış töreniyle hizmete açıldı.

Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Uzuner İş Merkezi No:27 Kat:3 Gölcük adresinde hizmete giren Diyetisyen sağlıklı bir yaşam sürmek adına ilçe halkına önemli bir hizmet verecek.

HANGİ KONULARDA HİZMET VERİLECEK

Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezinin Sahibi Diyetisyen Ayşenur Özçelik verdiği bilgilerde şunları söyledi: Gölcük halkına kilo verme ve alma diyetleri kişiye özel diyetler sağlıklı beslenme tavsiyeleri gebelik ve emziklilikte beslenme çocuk ve ergenlikte beslenme sporcu beslenmesi yeme davranışları bozukluklarında beslenme bariatri diyetisyeni kurumsal beslenme danışmanlığı vücut yağ kas metabolizma ölçümü diyabet insülin direnci hipertansiyon obezite kalp damar çölyak tiroid polikistik over besin intoleransı vb.hastalıklarda beslenme konularında hizmet vereceğiz. Sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürebilmek isteyen veya sağlıkla ilgili belirli bir hedefe ulaşmayı amaçlayan halkımız bana 0 537 484 42 90 nolu telefondan ulaşabilir randevu alabilirler dedi.

BAŞKAN SEZER: HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Açılış kurdelesini kesen Başkan Sezer ise yaptığı konuşmada Ayşenur Özçelik hanımefendinin hizmete açtığı Diyetisyen isimli Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezinin başarıya ulaşmasını kendisi ve ilçemiz için de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 6 = 4