GÖLCÜK HASTANESİ´NİN TEMELİ O TARİHTE ATILACAK!

Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar Sapağı eski Migros alanında yapımına karar verilen, ancak verilen süre içerisinde bir türlü başlanamayan 250 yatak kapasiteli Gölcük Devlet Hastanesi inşaatına zeminden dolayı zamanında başlanamadı.

Yurt dışından getirilen özel malzemelerle zemin izolasyonu yapılan ve güçlendirilen hastane inşaatının temeli mart ayı içerisinde atılacak.

250 YATAKLI OLACAK

Gölcük Değirmendere Devlet Hastanesi, 250 yatak kapasite olarak projelendirildi. D-130 Karayolu Değirmendere Yüzbaşılar mevkii eski Migros binası ve civardaki bazı askeri binaların yıkılması sonrasında açılan alanda yapımına başlanan hastanenin temel işlemleri uzun sürdü. Deprem bölgesi olması nedeniyle yurt dışından getirilen özel malzemelerle temel güçlendirilmesi ve izolasyonu yapıldı. Hastane ile ilgili tüm alt yapı çalışması tamamlandı. Temel atma töreni mart ayı içerisinde yapılacak.

GÜNÜNDE AÇILACAK

Hastane inşaatı hakkında gazetemize bilgi veren Kocaeli Sağlık İl Müdürü Opr. Dr. Şenol Ergüney, hastanenin yapılacağı alanın zemin güçlendirmesinin uzun sürdüğünü söyledi. Ergüney açıklamasında şunları söyledi: “Hastane binasını yapacak olan Özge firması titiz bir çalışma sergiledi. Yurt dışından malzemeler getirilip zemin güçlendirildi. Hastane projesi 750 iş gününde tamamlanacak. Süremizi aşmadık, daha çok var. Gününde hastaneyi tamamlayıp hizmete açacağız.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

55 − 53 =