62 YAŞINDAYIM BEN BÖYLE BİR HASTANE GÖRMEDİM!

 

 

 

 

Gölcük’ün renkli simalarından, geniş bir çevre tarafından tanınan ve sevilen Ziraat Bankası emeklisi Vahdettin Yeşil’in eşi Meryem Yeşim geçtiğimiz günlerde Gölcük Aile Konak Hastanesi’nde dizinden ameliyat oldu. Ameliyat sonrasında soluğu gazetemizde alan Yeşil, hastaneyi öve öve bitiremedi ve 62 yaşındayım, ben böyle bir hastane görmedim” dedi.

 

 

 

 

Gölcük’ün renkli simalarından, geniş bir çevre tarafından tanınan ve sevilen Ziraat Bankası emeklisi Vahdettin Yeşil’in eşi Meryem Yeşim geçtiğimiz günlerde Gölcük Aile Konak Hastanesi’nde dizinden ameliyat oldu. İlçemizin tanınmış doktorlarından Uzman Dr. Şemsettin Taştan’ın yaptığı ameliyatta dizine başarıyla protes takıldı.

“HİZMET 5 YILDIZLI OTELDEN İYİYDİ”

Bu ameliyat sonrasında gazetemize bir ziyarette bulunan Yeşil, Aile Konak Hastanesi’nin doktorlarından, hemşirelerine, hasta bakıcılarından yemeklerine kadar 5 yıldızlı otel kalitesinden iyi, muhteşem bir hizmet verdiğini belirtip şunları söyledi:  Ben 62 yaşındayım, 26 yıl 6 ay Ziraat Bankası’nda çalıştım, özelden devlete çok hastane gördüm ama böyle bir hizmet veren bir hastane ile daha önce karşılaşmamıştım. Çalışanlarının hitabeti, hizmeti, yemeklerin kalitesi gerçekten dört dörtlüktü. Sağolsun doktorumuz Şemsettin Bey’de çevrede hiç bir doktorun yapmam dediği ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi. Bu duygularımı sizin nezdinizde tüm halkımız ile paylaşmak istedim. Eleştiri olduğumu yapıyoruz, düzgünü gördük mü de övmemiz gerektiğini düşünüyorum. Hastanenin Sahibi Şahin Talus’tan, Başhekim Veysel Besnili’ye, hastanenin tüm çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 6