GÖLCÜK GENÇLİĞİ ENES DOĞANER’E EMANET

Yeniden Refah Partisi Gölcük Gençlik Kolları Başkanlığı’na Enes Doğaner atandı.

Yeniden Refah Partisi Gölcük Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Enes Doğaner’e görevi Gölcük Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt tarafından tevdi edildi.

Yeniden Refah Partisi Gölcük ilçe başkanlığına atandıktan sonra yeni yönetimini oluşturmak için atamalar yapan Başkan Mustafa Bayazıt, “Gölcük gençliğini Enes Doğaner’e emanet etti”. İlçe binasında gerçekleşen toplantıda, Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Enes Doğaner’e atama belgesini takdim eden Başkan Bayazıt; “İlçemizin dinamosu olacak gençlik kollarına Enes Doğaner kardeşimiz atanmasını yaptık, kendisine yeni görevinde başarılar diliyor ve bu atamanın genç başkanımızın şahsına, ilçemize ve Gölcük gençliğine hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

İlçe başkanı Mustafa Bayazıt’tan sonra söz alan yeni Gençlik Kolları Başkanı Enes Doğaner; “40 yıldır dinmeyen milli görüş sevdasını tüm Gölcük gençliğine aşılamak için elimizden ve yüreğimizden geleni yapacağız’’ dedi. Doğaner, yıllardır milletimizin dilinden düşmeyen 94 ruhunu ve Refah partisinin tarihe geçen büyük başarılarını tekrardan Yeniden Refah Partimiz çatısı altında hem yaşamaya hem de aziz milletimize yaşatmaya geldik ifadelerini kullandı. 1996 doğumlu olan Enes Doğaner, gazetecilik ve iş adamlığı ile meşguldür.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 4