DEĞİRMENDERE’YE YAPILACAK HASTANE İNŞAATINDA İNCELE YAPTI

Değirmendere’de yapımına başlanan 300 yataklı yeni devlet hastanesinin inşaatını, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş inceleme yapmak üzere ziyaret etti. Ellibeş yaptığı açıklamada yeni yapılacak hastanenin, Gölcük’ün sağlık alanında ki büyük bir eksikliğini giderecek önemli bir proje olduğuna dikkat çekti.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yıllardır İhsaniye’de bulunan binasında hizmet veriyor. İlçemizde artan nüfus ve hizmet kalitesinin daha üst seviyelere çıkması zaman içinde devlet hastanesinin fiziki yapısının yetersiz kalmasına neden olmuştu. Bu noktada Gölcük Belediyesi’nin girişimleri, Sağlık Bakanlığı’nın da desteği ile mevcut hastanenin büyümesi kararlaştırılmış gerekli istimlak yapılmıştı.

300 YATAKLI OLACAK

Sonra ki süreçte ise bulunduğu yer iyibariyle yeni binanın da yetersiz kalacağı düşüncesiyle yeni bir devlet hastanesi yapılması fikri üzerinde duruldu ve Değirmendere’de bulunan ve bir kısmı askeriye ait olan eski Migros’un bulunduğu alan, askeriyeden alınan yer ile genişletilerek 300 yataklı bir devlet hastanesi yapılmasına karar verildi.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Askeriyenin içinde kalan alanda ki binalar yıkıldı ve şimdi  53 bin m2 arsada harfiyat çalışmaları yapılıyor ve zemin temel atmaya hazır hale getiriliyor. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan bu projenin hayata geçmesinde büyük emeği olan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş inşaat alanına ziyarette bulundu ve çalışmaları yerinde inceledi. Ellibeş yaptığı açıklamada yeni yapılacak hastanenin, Gölcük’ün sağlık alanında ki büyük bir eksikliğini giderecek önemli bir proje olduğuna dikkat çekti ve en kısa sürede yapılmasını temenni ediyoruz. Çalışmaları takip ediyoruz” dedi.  Haber: Serkan SIDAL

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1