ALTINTAŞ: “GÖLCÜK GÜZEL ŞEYLERE SAHİP OLACAK”

 

 

 

 

 

Değirmendere’de eski Migros arsası ile beraber, Donanma Komutanlığından alınan 50 dönümlük arsa üzerine yapılacak olan Yeni Devlet Hastanesi inşaat çalışmaları tam anlamıyla başladı. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş çalışmaları yerinde incelerken, “Hastane çalışmalarımız yine planlama çalışmaları devam ediyor. Şu anda Askeriye’den alınan binaların yıkım çalışmalarının yanı sıra temel çalışmaları devam ediyor. Gölcük güzel şeylere sahip olacak” dedi.

 

 

 

 

Değirmendere’de eski Migros arsası ile beraber, Donanma Komutanlığından alınan 50 dönümlük arsa üzerine yapılacak olan Yeni Devlet Hastanesi inşaat çalışmaları tam anlamıyla başladı. O arsa üzerindeki lojmanların yıkım işleminin tamamlanması sonrasında hastane işinin ihalesini kazanan Özfe İnşaat Firması tarafından harfiyat çalışması başlatıldı. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş beraberinde İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Sabri Medişoğlu ve Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan  Değirmendere Yüzbaşılar sapağında yapımı devam eden hastane ve köprülü kavşak şantiyelerini ziyaret etti.

ŞANTİYE ŞEFLERİNDEN BİLGİ ALDI

Gerçekleştirdiği ziyarette Hastane İnşaatı Şantiye Şefi Kadir Çakır ve Köprülü Kavşak İnşaatı Şantiye Şefi Uğur Aksu’dan bilgi alan Kaymakam Altıntaş inşaat çalışmalarını yakından inceledi. Kaymakam Altıntaş Şantiye Şefleri ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, “ Yüzbaşılar köprülü Kavşağı çalışmalarımız şu anda sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Çalışmalar normal zamanlamanın önünde seyretmesi bizi ayrıca sevindirdi. Şu anda alt yapı çalışmalarımız tamamlanıyor ve daha sonrasında Köprülü Kavşak ve yan yol çalışmalarının yakın zamanda başlayacağının bilgisini aldım şeflerimizden. Normal şartlarda Ocak ayının başında inşaatın bitirilmesi planlanıyor. İnşallah herhangi bir aksilik olmadan en kısa zamanda biter” dedi.

ALTINTAŞ, “GÖLCÜK GÜZEL ŞEYLERE SAHİP OLACAK”

Değirmendere Yüzbaşılar sapağında çalışmaları devam eden yeni Devlet Hastanesi inşaat çalışmaları hakkında da bilgi veren Kaymakam Altıntaş, “  Hastane çalışmalarımız yine planlama çalışmaları devam ediyor. Şu anda Askeriye’den alınan binaların yıkım çalışmalarının yanı sıra temel çalışmaları devam ediyor. Gölcük güzel şeylere sahip olacak. En kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak çok güzel iki proje hazırlanıyor. Tabi burada bizim sıkıntımız vatandaşlarımız biraz yol daraldığı için şikayet ediyorlar. Ama güzel şeylere sahip olmak için biraz bu sıkıntılara katlanmamız gerekecek. Şeflerimiz ile yaptığımız görüşmede vatandaşların bu sıkıntılarını en aza indirmeleri konusunda bazı düşünceler üretmeye gayret ediyoruz. Şu anda iki inşaatımız normal şartlarda, özellikle köprülü kavşakta iyi bir gelişme var. Hastane inşaatında da başlangıç çalışmalarının yapımı sürüyor” dedi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

59 − = 50