GÖLCÜK GALİBİYET İSTİYOR

Bu sezon lige istediği gibi başlayamayan temsilcimiz Gölcükspor, pazar günü  kendi sahasında oynayacağı Diyarbekirspor maçını kazanmak istiyor. Temsilcimiz bu maçın hazırlığını hafta boyunca sürdürdü.

Kazanmak istiyoruz

4 lig maçında 2 iç, bir deplasman yenilgisi alan ve sadece 3 puanda kalarak alt sıralara inen Gölcükspor, galibiyet serisi yakalamanın mücadelesini yaptığı çalışmalarda veriyor. Teknik Direktör Taner Gülleri nezaretinde yapılan antrenmanlarda futbolcuların moralsiz olması dikkatlerden kaçmıyor. Yarın oynanacak olan Diyarbekirspor maçının provalarını sürdüren kırmızı siyahlılar, bu zorlu maçı kazanmanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimiz dün yaptığı teknik ve taktik çalışmalarının ardından maçın kampına girdi.

‘Takımın zamana ihtiyacı var’

Temsilcimizde sakat olan Sercan Bıyıklı’nın oynama ihtimali yine düşük duruyor. Volkan’ın durumu ise henüz kesinlik kazanmış değil. Temsilcimizde camia bu önemli maç öncesinde tek yürek olmuş durumda. Kırmızı şimşeklerde Başkan Hüseyin Çardak takımın zamana ihtiyacı olduğunu belirtti. Takımın yenilenmesi ve son anda transferlerin yapılması nedeniyle bir uyum dönemi yaşadıklarını söyleyen başkan Hüseyin Çardak, Taner Gülleri’nin arkasında olduklarını belirti.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

89 − = 82