GÖLCÜK’TE ‘HUZUR’ VAR

Gölcükspor Teknik Direktörü Taner Gülleri İnegölspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede “Takımımız her geçen gün daha iyi duruma gidiyor. Takım içinde çok iyi bir huzur var. İnşallah bunu lige yansıtırız” dedi

 

İNŞALLAH LİGE YANSITIRIZ

Gölcükspor Teknik Direktörü Taner Gülleri ikinci etap çalışmalarının son hazırlık maçının ardından yaptığı değerlendirmede “Genel anlamda iyiyiz. Eksiklerimiz tabiki var. Ama her geçeng ün daha iyi duruma geliyoruz. Biz futbol oynamaya yönelik bir takımız. Futbolcularımızda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Lige kadar eksiklerimizi gidererek tam hazır duruma geleceğimizi düşünüyorum. Takım içinde inanılmaz güzel bir huzur var. Yönetim Kurulumuz ne vaadettiyse herşeyi yerine getiriyor. Bayram öncesinde futbolcularımıza bayram harçlıklarını verdiler. Biz sporcularımıza bir arkadaş gibi davranıyoruz. İnşallah bunu lige yansıtırız” dile getirdi.

 

İKİ OYUNCU ALACAĞIZ

Taner Gülleri açıklamasının devamında “Bir forvet ve bir kanat oyuncusu olmak üzere iki oyuncu daha alacağız. Biz en iyisini almayı düşünüyoruz. İki oyuncu geldi. Tunahan ile Bahattin, onlarlarla ilgili kararı bayram dönüşünde vereceğiz. İzinli olacak futbolcularımız ile bayram sonunda yeniden Kavaklı Tesisleri’nde bir araya gelerek çalışmalarımızı devam ettireceğiz” ifeadelerini kullandı.

 

Yeni sezon öncesinde Eriklitepe Tesisleri’nde kamp yapan ve çalışmalarını İhsaniye Stadı’nda sürdüren Gölcükspor ikinci etap kamp çalışmalarının son hazırlık maçında 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor’u konuk etti. Şirinköy Stadı’nda oynanan hazırlık maçına kırmızı siyahlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Çekişmeli geçen karşılaşmayı Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile birlikte takip etti.

 

GOLLER PENALTIDAN

Şirinköy Stadı’nda oynanan hazırlık maçına iki takımda etkili bir futbolla başladı. Maçın henüz 8. dakikasında Gölcükspor atağında İnegölspor defansı tarafından Sercan düşürülünce maçın hakemi Suat Tümer penaltı noktasını gösterdi. Gölcükspor’un kazandığı penaltı atışını Sercan gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın 21. dakikasında bu kez İnegölspor atağında Gölcükspor defansının müdahalesine maçın hakemi Suat Tümer bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Konuk ekip İnegölspor’dan Yıldıray topu filelere gönderince maçta skor eşitlendi 1-1.

 

MAÇ GERGİN GEÇTİ

Maçın ilk yarısının son dakikalarında geçtiğimiz sezon Bayburtspor forması giyen Ali Kemal ile Gölcüksporlu Emre Yüksektepe arasında kısa bir gerginlik yaşandı. Maçın ikinci yarısında iki takımda aynı onbirle sahaya çıktı. İki takım oyuncuları ikinci yarıda zaman zaman saha içinde tartışırken futbolcuların tartışmalarına teknik adamlar müdahale ederek yatıştırmak zorunda kaldılar. İkinci yarıda yine atak futbol oynayan iki takımın gol çabaları sonuç vermedi ve karşılaşma ilk yarıda atılan penaltı golleriyle beraberlikle tamamlandı.

 

GÖLCÜKSPOR:1

İNEGÖLSPOR:1

STAT: Şirinköy Stadı

HAKEMLER: Suat Tümer ***, Turgay Dönmez ***, Yasin Demir ***

GÖLCÜKSPOR: İlyas ***, Volkan ***(Dk. 77 Bahattin*), Yalçın **, Umut **, Selim ***(Dk. 63 Ali Mert **), Emre ***, İsmail ***, Batuhan ***, Yücel **(Dk. 46 Barış **), Sercan ***, Alihan **(Dk. 82 Efkan)

İNEGÖLSPOR: Şener ***, Enes **, Gökhan ***, Serkan ***, Görkem ***, Cumhur ***(Dk. 67 Selimcan *), Ali Kemal **(Dk. 67 Tekin *), Hacı Mustafa **(Dk. 69 Ömer Faruk *), Niyazi **, Yıldıray ***(Dk. 81 Yasin *), Ahmet Hakan **

GOLLER: Dk. 8 Sercan (Pen)(Gölcükspor), dk.21 Yıldıray (Pen) (İnegölspor)

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

76 − 75 =