GARİPOĞLU, “İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNÜN FİTİLİNİ GÖLCÜK’TE YAKTIK

Barış ve Eşitlik Partisi Kocaeli İl Başkanlığı tanıtım programı geçtiğimiz akşam Gölcük’te bulunan bir mekanda gerçekleştirildi. Tanıtım programına Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu katılım sağladı.

Genel Başkan Garipoğlu Programa katılım sağladı

Tanıtım Programına Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli İl Başkanı Dursun Ali Akbayır, Genel Sekreter Orhan Kaya, Mali Sayman Sinan Topçu, MYK Üyeleri Enver Bayraklı, Evren Karipoğlu, İstanbul İl Başkanı Ayhan Koç ve Yönetimi, Kocaeli İl Yönetimi ve çok sayıda davetli ile basın mensupları katılım sağladı.

Partili katılımcılara teşekkür ettiler

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu ve Kocaeli İl Başkanı Dursun Ali Akbayır, programlarına katılım sağlayan bütün partililere teşekkür etti. Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoplu, Kocaeli İl Başkanı Dursun Ali Akbayır’a olan güvenini belirterek, ‘Bizim hedefimiz belli, Türkiye’yi yönetmek’ dedi. Kocaeli İl Başkanı Dursun Ali Akbayır, ise, yaptığı açıklamada, ‘Çalışmalarımızı çok hassas bir şekilde sürdürüp, partimizi iktidara taşıyacak çalışmaları ortaya koyacağız’ diye konuştu.

Genel Başkan Garipoğlu’na ilgi yoğun oldu

Barış ve Eşitlik Partisi Kocaeli İl Yönetimini kamuoyuna tanıtım programına katılım sağlayanlara iftar yemeği verildi. İftar yemeğinden sonra konuşma yapan Genel Başkan Çağlayan Garipoğlu, ‘Bu akşam Sayın İl Başkanımız Dursun Ali Akbayır’ın tanıtım programına hoş geldiniz. Dursun Başkanımıza 10 gün önce İl Başkanlığı görevini tevdi ettik. Ben kendisine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Partimizin ilk kuruluşu DSHP idi. Mevcut parti bizi şikayet ettiği için isim değişikliği yapmak istedik, partimizin kapanmasına razı gelemezdik. Partimizin adı Bülent Ecevit Partisi’dir. Partimizin logosunda yer alan iki kumru Onursal Liderimiz Bülent Ecevit’i ve Merhum Genel Başkanımız Rahşan Ecevit’i temsil etmektedir. Gücümüzü halktan alan bir partiyiz. 3 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Genel Başkanlık Kongremizde oybirliği ile Genel Başkan olarak seçildim. Mazbatamı aldığım gün kollarımı sıvadım ve çalışmalarıma hemen başladım’ dedi.

“Bu mevkie tırnaklarımı kazıyarak geldim”

Açıklamalarını sürdüren Genel Başkan Garipoğlu, ‘Barış ve Eşitlik Partimizin iktidar yürüyüşünün fitilini bu akşam Gölcük’ten yaktık. Bizlere olan teveccühün ne kadar yoğun olduğunu buradaki kalabalıktan anlayabilirsiniz. Halkımız için çalışıyor, gücümüzü halktan alıyoruz. Ben bu yola tek başıma çıktım. İnancımı herkes gördü. 43 yaşındayım ve Şu an ki Genel Başkanlık düşüncem 16 yaşındaki Çağlayan Garipoğlu düşüncesidir. Çalışmalarımı bu yüzden hırsla ve doğru bir şekilde yapıyorum. Biz sokaktan geldik. Sokağın dinamiklerini iyi biliyoruz. Yeri geldi simit sattım, yeri geldi ayakkabı boyadım, mendil sattım ama asla yılmadım, çok çalıştım ve geldiğim mevkiye tırnaklarımı kazıyarak geldim ama yalan dolanla hiç işim olmadı. Bizler Rahmetli Liderimizin izinde zor olana talibiz. Yolumuzun ne kadar zorlu olduğunun bilincindeyiz. Şu anda ekonominin geldiği noktayı biliyoruz, halkın yaşadığı sıkıntılar ortada. Sarayda oturanlar halkın sıkıntılarını bilemez. Barış ve Eşitlik Partisi olarak halkımızın sorunlarını bitirecek, yüzlerini güldürecek projelere ve çalışmalara imza atacağız. Vatandaşımızın bu sıkıntılı gününde ne yapabiliriz bunun derdindeyiz. u yüzden de vatan haini olmayan herkese partimizin tüm kapıları açıktır. Bu münasebetle bu güzel organizasyona imza atan İl Başkanım Dursun Ali Akbayır’a görevinden başarılar diliyor, kendisine olan güvenimin tam olduğunu ifade etmek istiyorum. Kocaeli’de Allah’ın izniyle Barış ve Eşitlik Partisi’nin bayrağı dalgalanacak’ diyerek sözlerini tamamladı.

Partiye 80 yeni üye katıldı

Barış ve Eşitlik Partisi Kocaeli İl Başkanlığı tanıtım programı geçtiğimiz akşam Gölcük’te bulunan bir mekanda gerçekleştirildi. Tanıtım programına Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu katılım sağladı. Program sonrasında iftar ve ardından konuşmalardan sonra ise partiye yeni katılan yaklaşık 80 üyeye katılım rozetlerini Genel Başkan Garipoğlu tarafından hayırlı olsun dilekleriyle taktı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

71 − = 69