İYİLER KAHVALTIDA BULUŞTU

‘GÖLCÜK’TE ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ’

İYİ Parti Gölcük Kadın Politikaları Birimi kahvaltıda buluştu. Bu sabah parti binasında gerçekleştirilen Kadınların programına İYİ Parti Kadın Politikaları İlçe Başkan Yardımcısı Cahide Uslu ve Yönetimi ile Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge ve Yönetimi ile partili kadınlar katılım sağladı.

Dönge, ‘Bu ülkenin kaderini ancak kadınlar değiştirebilir’

Bu sabah İYİ Parti İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen kahvaltı programına kadınları ilgi gösterdi. Programda konuşma yapan Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, şunları söyledi: ‘’Biz bir kadın hareketiyiz. Cesur, hiçbir tehditten yılmayan bir Genel Başkanın ardından gururla yürüyoruz. Gölcük ilçemizde çok güzel projelere imza atacağız. Bu ülkenin kaderini ancak kadınlar değiştirebilir.’ dedi.

Uslu, ‘Biz hep birlikte İYİ’yiz’

İlçe Kadın Politikaları Başkan Yardımcısı Cahide Uslu, ise yaptığı konuşmada, ‘Biz hep birlikte İYİ’yiz. Toplantımızda Gölcük için, Gölcük kadınları için neler yapabiliriz onları konuşacağız. Her geçen gün büyüyen partimizle ilçemizde çok güzel işler çıkaracağız. Özellikle çocuk istismarı ve kadına yönelik şiddet biz anneleri çok rahatsız etmektedir. Bayan hareketi olarak yola çıktı ve özellikle Gölcük’e kadın elinin değmesi gerektiğine inanıyoruz’ diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

41 − = 37