BAŞKAN SEYMEN’DEN MUHALEFETE HATIRLATMA!

Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, Muhalefet Partilerinin iddialarına ‘Muhalefet üretmeden hesap sormaya, asılsız iddialarıyla kafa karıştırmaya devam etsinler’ dedi.

Başkan Seymen sözlerine şöyle devam etti; ‘Bugünlerde ilçemizdeki muhalefet partilerinin bazılarının temsilcilerini, partilerinin ve ittifaklarının iç karışıklıklarından dikkati dağıtma maksadıyla yerel hizmetlerimizi gölgeleme gayreti içerisinde olduklarını görüyoruz.

AK Parti iktidarının unuttu dediği muhalefet temsilcilerine belirtmek isteriz ki; hükümetimiz 2002’den bu yana Gölcük’ümüze sayısız hizmet ve eser kazandırılmıştır.

17 Ağustos depreminin açtığı derin yaraları sarmak, kıymetli hemşehrilerimizi yeniden yaşanabilir bir Gölcük’e kavuşturmak için, milletimizle el ele, gönül gönüle bu güzel ilçemiz adeta baştan inşa edilmiş, yeniden cazibe merkezi haline gelmiştir.

Kavaklı’dan Şirinköy’e, Denizevler’den Değirmendere’ye vatandaşlarımızın altyapı, üstyapı, sosyal donatı ve en son kentsel dönüşüme kadar her ihtiyacı karşılanmış, Gölcük daha güçlü hale gelmiştir.

Hayat sürdükçe, ihtiyaçlar da elbette sürecektir.

Yapacağımız her şey bitmiş değildir. Tıpkı, 14-28 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de milletimizin desteğiyle Kocaeli’mizi ve Gölcük’ü kalkındırmaya devam edeceğiz.

Şu bir gerçek ki, yaptıklarımız yapacaklarımızın daima teminatı olmuştur.

Hiçbir şey yapmamak, yerinde saymak, ilerlememek gibi terimlerin karşılığını görmek isteyenlerin yıllardır CHP yönetimindeki İzmir’e bakması yeterlidir.

Yıllar geçse de zihniyetlerinin değişmeyeceğini görmek için bu dönem yönettikleri İstanbul ve Ankara’ya bakmak yeterlidir.

Çöp, çamur, çukur bu anlayışın özeti olmuştur.

Kaldı ki, milletimize hesap vermek gibi bir dertleri de olmamıştır.

Bunun yerine her yıl milletimize hesap vermeyi görev bilen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a hesap sorarak siyaset üretmeyi, vatandaşa bu şekilde şirin gözükmeyi tercih etmişlerdir.

Öyleyse tekrar hatırlatalım.

Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz, verdiği sözlerin %85’inden fazlasını seçime bir yıl kala tamamlamış, %15’lik bölümünü de bitirmek üzere olan AK Parti Belediyeciliği’nin yine en iyi örneklerinden biri olmuştur.

Hatta yaptığı çalışmalarda beyanname dışına da çıkarak, vatandaşların öngörülememiş ihtiyaçlarına da çözüm üretmiştir.

Bu şekilde geçen 4 yılda Gölcük’te yatırım ve hizmetler tutarı 1 milyar 89 milyon 752 bin 257 TL’ye ulaşmış, 101 proje hayata geçirilmiştir.

Bu projelerden en önemlisi Denizevler ve Sanayi Sitesi’nden sonra şehir merkezinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmasıdır.

Bunun yanında Gölcük Şehirlerarası Otobüs Terminali, Gölcük-Değirmendere Kayık Çekek Yeri, Kavaklı-İhsaniye-Metin Uzuner gibi spor tesislerinde yenileme, Sabiha Gökçen-Uğur Mumcu-Turgut Özal-Halide Edip Adıvar-Stad-Osmangazi-İsmet Paşa-Orhangazi gibi caddelerin yenilenmesine kadar birçok çalışma bu dönem yapılmıştır. Ayrıca Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ve Kavaklı sahil yolu düzenlemeleri de vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Değirmendere-Halıdere sahilinin birleştirilmesi, orada çocuklarımıza yönelik yapılan su oyun parkı ve hizmete girecek olan Antik Kafe bölgeyi cazibe merkezi haline getirmiştir. Bunun yanı sıra ücra köylerimize kadar doğalgaz ulaşmış olup, altyapı yenileme çalışmaları devam etmektedir.

Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz gibi Gölcük Belediyemiz de çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer  projeleri devam ettirmesinin yanında Hattat Ali Vasfi İzmidi Hüsnü Hat Müzesi, Yukarı Ulaşlı Tarihi hamamı restorasyonu gibi kültürel eserleri de ilçemize kazandırmıştır. Ayrıca Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ de vatandaşlarımızın talepleri sonrası yürürlüğe girmiştir.

Bunun yanı sıra Bakanlıklarımızın desteğiyle hazırlanan 17 Ağustos Mezarlığı aşağısında kalan alandaki Millet Bahçesi tamamlanmaya hazır olup, Gölcük merkezinin Kavaklı Sahiline bağlayacak Millet Bahçesi projesi de bölgedeki askeri lojmanların yıkım aşamasıyla devam etmektedir. Değirmendere’ deki Yeni Devlet Hastanesi’ de en kısa zamanda hizmete açılacaktır.

Eriklitepe Tabiat Parkı ile tabiat turizmine açılan ilçemiz, Hasaneyn Yasakdüzü alanındaki yapımına devam edilen futbol tesisleriyle de spor turizmine de elverişli hale gelecektir.

Bu vesileyle Bakanlıklarımız, Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve Gölcük Belediyemiz’ in yapmış olduğu hizmetlerin bir kısmını hatırlatmış bulunduk. Bu liste daha uzar gider. Muhalefet üretmeden hesap sormaya, asılsız iddialarıyla kafa karıştırmaya devam etsin. Bizler Kocaeli’nin geneli gibi güzel Gölcük’ümüze de hizmet etmeye, eser üretmeye devam edeceğiz.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 15 = 21