EYT’lileri umutlandıran gelişme

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Kocaeli’ye geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün saat 16:30’da İzmit Milli İrade Meydanından Türkiye’ye seslenecek. Belki de Türkiye’de ilk kez EYT’lilerin Maltepe mitinginden sonra Kocaeli’de EYT mağdurları ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında ilk yüzyüze görüşme gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanı Erdığn’ın mitingi öncesinde EYT SYDD Kocaeli İl Temsilcisi Naim Avcı, AK Parti’den gelen davet üzerine Erdoğan’ın mitingine katılma kararı aldı. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, EYT’lilerin talepleriyle ilgili EN Kocaeli’ye açıklamada bulundu. Konuyla ilgili konuşan Abdullah Eryarsoy, “Biz mitingimize herkesi davet ettik. Kimseyi ötekileştirmiyoruz. EYT’li arkadaşlarımızın Cumhurbaşkanımız ile görüşme talepleri oldu. Biz de bu talebi Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz. Ancak takdir kendilerinin. Bizim elimizden gelen ancak bu kadar” açıklamasında bulundu.

Naim Avcı mitinge katılma kararının ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ile görüşerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme taleplerini iletti.  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da EYT SYDD Kocaeli İl Temsilcisi Naim Avcı’ya görüşme taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ileteceğini söyledi ve taleplerinin kayda alındığını belirtti.

EYT SYDD Kocaeli İl Temsilcisi Naim Avcı ve Kocaeli’deki EYT mağdurları Erdoğan’ın İzmit’teki mitinginde yerlerini alacak ve Erdoğan’ın görüşme talebine cevabını bekleyecek.

Şimdi gözler merakla Erdoğan’ın İzmit mitingine çevrildi. EYT’lilerin Maltepe’deki yaklaşık 2 milyonluk mitinginin ardından Erdoğan’ın bu talebe nasıl cevap vereceği merakla bekleniyor. Eğer bu görüşme sağlanırsa Türkiye’de bir ilk olmuş olacak. Yüz binlerce EYT’linin gözü şu anda Kocaeli’deki gelişmelere çevrilmiş durumda.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 80 = 81